Volgorde van de Hoe Overleef Ik-serie
Boeken

Volgorde van de Hoe Overleef Ik-serie

Wist je dat er een nieuw boek van de Hoe Overleef Ik-serie van Francine Oomen komt? Deze serie is lange tijd heel populair geweest: de boeken waren heel herkenbaar voor pubers rond het jaar 2000. Vooral de 90’s kinderen waren dus bekend met deze serie. Goed nieuws, Francine Oomen besloot om een vervolg te maken op de serie. Speciaal voor de millennials. In dit artikel lees je de juiste volgorde van de Hoe Overleef Ik-serie van Francine Oomen!

Laatste update: 3 augustus 2022

Volgorde van de Hoe Overleef Ik-serie

In totaal zijn er door de jaren heen 14 boeken verschenen in de Hoe Overleef Ik-serie. Hieronder staan deze boeken op volgorde van verschijning. Je kunt de boeken in principe gewoon door elkaar lezen, al is het wel leuker om de boeken op volgorde te lezen, omdat de personages door de jaren heen ouder worden en je leest wat zij meemaken.

 1. Hoe overleef ik mijn vakantie? (1998). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 2. Hoe overleef ik het jaar 2000? (1999). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 3. Hoe overleef ik de brugklas? (2000). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 4. Hoe overleef ik mijn eerste zoen? (2001). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 5. Hoe overleef ik mezelf? (2002). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 6. Hoe overleef ik een gebroken hart? (2003). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 7. Hoe overleef ik mijn ouders? (en zij mij!) (2005). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 8. Hoe overleef ik (zonder) liefde? (2006). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 9. Hoe overleef ik met/zonder vrienden? (2007). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 10. Hoe overleef ik mijn vriendje? (en hij mij!) (2008). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 11. Hoe overleef ik (zonder) dromen? (2009). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 12. Hoe overleef ik mijn vader? (en hij mij!) (2010). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 13. Hoe overleeft Rosa in New York? (2012). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
 14. Hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders? (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Naast alle boeken die hierboven staan, zijn er nog meer boeken verschenen in de HOI-serie. Bijvoorbeeld de vakantieboeken en de doe-het-zelf boeken. Deze boeken voegen echter niks toe aan de verhaallijn van Rosa en haar vrienden en daarom benoemen we ze hier niet.

Het nieuwste boek van de Hoe Overleef Ik-serie

Er komt dus een nieuw boek van Francine Oomen in de Hoe Overleef Ik-serie. Er is nog niet veel over bekend, behalve dat het een vervolg is op de boeken en speciaal is voor de millennials. In dit boek is Rosa ook volwassen. Francine Oomen kondigde dit aan op TikTok en ze wil graag in gesprek gaan met mensen van dezelfde leeftijd als Rosa, om zo te ontdekken waar zij tegenaan lopen.

Er is niet bekend wanneer het nieuwe Hoe Overleef Ik-boek verschijnt en wat de naam van dit boek zal zijn. Als dit bekend is, delen we dat in dit artikel.

Hoe Overleef Ik Mezelf verfilming

Hoe Overleef Ik Mezelf is verfilmd! De film is in 2008 uitgekomen. Er is in 2008 ook een filmeditie van het boek uitgebracht. De rest van de boeken zijn nooit verfilmd.

Heb jij de boeken van de Hoe Overleef Ik-serie ook gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply