Volgorde van De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie
Boeken

Volgorde van De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie van Michael Scott

Ben je van plan om De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie van Michael Scott te lezen? Wij vertellen je de juiste volgorde van De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie. Lees snel verder om achter de juiste volgorde te komen!

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie over?

Flamel werd geboren in 1330 en werd bijna 700 jaar later gezien als de grootste alchemist van zijn tijd. Volgens de geschiedschrijving stierf hij in 1418. Maar Flamel is dankzij het Elixir van het Eeuwige Leven nog steeds in leven. De formule hiervan zit verborgen in het boek van Abraham de Magus; het machtigste boek met oude magie dat er bestaat. Een groep Onsterfelijken is van plan de mensheid te vernietigen zodra ze het boek in handen krijgen. Als de millennia oude voorspelling juist is, zijn Sophie en Josh Newman de enigen die hen kunnen tegenhouden – als Flamel er tenminste op tijd in slaagt hun bijzondere krachten te doen ontwaken…

Volgorde van De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie

  1. De Alchemist (2008). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De Magiër (2009). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De Tovenares (2009). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  4. De Necromancer (2010). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  5. De Warlock (2011). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  6. De Zieneres (2012). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel

De boeken van De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel verschenen tussen 2008 en 2012. In totaal zijn er zes delen verschenen in de reeks. In de serie gaat het om Nicolas Flamel – een alchemist uit Parijs van rondom 1400. De verhaallijn concentreert zich rondom de vijftien jaar oude tweeling Sophie en Josh Newman. In deze boekenreeks is de historische figuur Nicolas Flamel onsterfelijk. Fun fact: Nicolas Flamel komt ook voor in het eerste boek van Harry Potter.

Informatie over Michael Scott

Michael Scott is een Ierse schrijver. Hij werd bekend door De geheimen van de onsterfelijke Nicholas Flamel serie. Scott schrijft ook onder het pseudoniem Anna Dillon en heeft al meer dan honderd boeken op zijn naam staan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.