Volgorde van de Frieda Klein serie van Nicci French
Boeken

Volgorde van de Frieda Klein serie van Nicci French

De Frieda Klein serie van Nicci French, in welke volgorde lees je die nou eigenlijk? De Frieda Klein serie van Nicci French bevat 8 boeken. Wij zetten de volgorde van de Frieda Klein serie voor je op een rij, zodat je weet welk boek je eerst moet lezen!

Laatste update: juni 2024

Waar gaat de Frieda Klein serie over?

Frieda Klein is psychoanalytica. Een detective van de geest. Ze verdiept zich in andermans gedachten, maar laat de donkere hoeken van haar eigen gedachten niet graag zien.Omdat Frieda last heeft van slapeloosheid loopt ze ’s nachts eindeloos door Londen: een grote stad met een rijk verleden, met allerlei lagen, vol geheimen. Zij houdt zich bezig met het labyrint van de menselijke geest, de stad is zelf een steeds veranderend labyrint. Frieda en Londen zijn daarmee onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Volgorde van de Frieda Klein serie van Nicci French
De Frieda Klein-reeks van Nicci French is een van de bestverkochte thrillerseries van Nederland. In 2011 verscheen het eerste boek in deze serie: Blauwe maandag, het eerste deel in de achtdelige reeks met Frieda Klein in de hoofdrol. Deel 8, De dag van de doden, is het laatste deel in de Frieda Klein-serie. Met Blauwe maandag, het eerste deel van een nieuwe achtdelige reeks, sloegen de schrijvers destijds een nieuwe weg in. Het schrijven van een serie literaire thrillers met een vaste hoofdpersoon: psychoanalytica Frieda Klein. Een detective van de geest. Hoewel ze zich verdiept in andermans gedachten, laat ze de donkere hoeken van haar eigen gedachten niet graag zien.

Volgorde van de Frieda Klein serie

  1. Blauwe maandag. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  2. Dinsdag is voorbij. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  3. Wachten op woensdag. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  4. Donderdagskinderen. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  5. Denken aan vrijdag. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  6. Als het zaterdag wordt. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  7. Zondagochtend breekt aan. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
  8. De dag van de doden. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

Wist je dat Nicci French het pseudoniem is voor het Britse echtbaar Nicci Gerrard en Sean French? Het schrijversduo schrijft literair psychologische thrillers.

Heb jij de Frieda Klein serie van Nicci French al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *