Volgorde van de Elfhame serie van Holly Black
Boeken

Volgorde van de Elfhame serie van Holly Black

Wil jij de Elfhame serie van Holly Black lezen? Wij hebben alle boeken op een rij gezet zodat je precies de volgorde van de Elfhame serie weet. Lees snel verder om achter de volgorde te komen.

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat Elfhame serie over?

Natuurlijk wil ik zijn zoals zij. Ze zijn prachtig, als zwaarden gesmeed in een hemels vuur. Cardan is nog mooier dan de rest. Hem haat ik het allermeest. Ik haat hem zo erg dat soms, als ik naar hem kijk, ik nauwelijks kan ademhalen.
Toen Jude zeven was, kwam er een vreemde man langs: een man met gekke kleren, puntige oren en een donderstem. Voor Jude wist wat er gebeurde, haalde hij een zwaard tevoorschijn en vermoordde daarmee haar ouders. Jude en haar zusjes moesten met hem mee, ver weg naar het elfenland Elfhame.
Tien jaar later is Jude een opstandige jonge vrouw. Ze heeft het zwaar in Elfhame: ze wordt gediscrimineerd om haar menselijke afkomst en soms zelfs bedreigd. De arrogante prins Cardan is het ergst van allemaal, dus waarom krijgt ze het altijd zo warm als hij in de buurt is? Het tij keert als Jude door Cardans broer, kroonprins Dain, wordt ingeschakeld als spion. Naarmate haar spionnentraining vordert, krijgt ze meer zelfvertrouwen en maakt ze nieuwe vrienden. Eindelijk lijkt ze haar plek te hebben gevonden. Maar in Elfhame is niets wat het lijkt, en wie hoog vliegt, kan diep vallen…

Volgorde van de Elfhame serie

  1. De wrede prins. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De gevallen koning. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De verbannen koningin. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

De Elfhame serie van Holly Black is een fantasyserie. Het is een ontzettend spannend boek vol met magie en intrige. Het verhaal draait om elfen. Holly Black is bekend van verschillende series, waaronder de verfilmde Spiderwick Chronicles, de Magisterium-serie en de Elfhame-trilogie. Holly Black woont in New England met haar man en zoon.

Heb jij de Elfhame serie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *