eilandliefde | volgorde van de Eilandliefde serie
Boeken

Volgorde van de Eilandliefde serie van Jackie van Laren

Heb jij de Eilandliefde serie van Jackie van Laren op je leeslijst staan maar weet je niet in welke volgorde je hem moet lezen? Geen zorgen, in dit artikel delen wij de volgorde van de Eilandliefde serie.

Laatste update: 15 juli 2022

Wat is de volgorde van de Eilandserie serie?

De Eilandliefde serie bestaat inmiddels uit zes delen. Het laatste boek dat is verschenen, is het boek Branding. Dit boek verscheen in 2022.

1. Duingras (2018). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. Stormwind (2018). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Springvloed (2018). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Tegenstroom (2018). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. Hoogtij (2020). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
6. Branding (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com

Waar gaat de Eilandliefde serie over?

Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze twee weken vakantie op een waddeneiland, om het einde van haar relatie te verwerken en te bedenken wat ze nou eigenlijk wil met haar leven. In Grote Vis, de enige strandtent op het eiland, raakt ze aan de praat met de eigenaar Axel en zijn beste vriend Vincent. De twee zijn tegenpolen: zo vrolijk en flirterig als surfer Vincent is, zo serieus en ontoegankelijk is Axel. Nu ze er toch is helpt Wende de twee her en der met een klusje, en al snel komt ze er dagelijks, raken ze echt bevriend en lijkt haar oude leven heel ver weg. Behalve oprechte vriendschap voelt Wende ook iets anders voor de stugge Axel, al wil ze daar nog niet te veel over nadenken nu haar nieuw verworven vrijheid net een beetje begint te wennen. Tot haar ex ineens voor haar neus staat en alles op zijn kop zet…

De Eilandliefde reek van Jackie Laren begon eigenlijk een beetje als een grapje… Jackie begon een verhaal op Facebook: iedere dag plaatste ze een kort stukje en de lezers op Facebook kregen de kans om mee te lezen. Het was zo’n succes dat haar uitgever belde en vroeg of ze er een boek van wilde maken. In totaal zijn er vijf delen verschenen in de serie.

Heb jij de Eilandliefde serie al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *