Volgorde van de Edelsteentrilogie
Boeken

Volgorde van de Edelsteentrilogie van Kerstin Gier

Heb je zin in een fijne Young Adult serie om te lezen? Dan is de Edelsteentrilogie misschien wel wat voor jou. In dit artikel lees je de volgorde van de Edelsteentrilogie van Kerstin Gier!


Laatste update: november 2022

Waar gaat de Edelsteentrilogie over?

Waarom is niemand in haar familie normaal!?! Gek wordt de zestienjarige Gwendolyn soms van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en zeker haar arrogante nichtje Charlotte. Maar vooral van alle geheimen in haar eigenaardige familie…
Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terechtkomt in het Londen van 100 jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel naar haar eigen tijd terugspringt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is.
Gwendolyn komt terecht in een wereld van tijdreizen, prachtige kostuums, een geheim genootschap, een machtige graaf en… de knappe Gideon. Ze komt erachter dat het niet handig is om dwars door alle eeuwen heen ook nog verliefd te worden

Volgorde van de Edelsteentrilogie

  1. Robijnrood. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Smaragdgroen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Saffierblauw. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Over Kerstin Gier

De Edelsteentrilogie is geschreven door Kerstin Gier, die voornamelijk Young Adult verhalen schrijft. Kerstin Gier is een Duitse auteur en de rechten van haar boeken zijn aan meer dan 20 landen verkocht en het boek is in Duitsland een enorme hit geworden. Naast de Edelsteentrilogie heeft Kerstin onder meer de Silber trilogie en de Moedermaffia serie geschreven.

Eindeloos verliefd

De Edelsteentrilogie heeft ook wel de naam ‘Eindeloos verliefd’-serie. Deze naam staat ook op het omslag. Toch wordt de Edelsteentrilogie meer gebruikt om de serie aan te geven. De jubileumedities zijn uitgevoerd met een nieuwe omslag en kleur op snee, dus de randen van de bladzijden zijn roze, blauw en groen!

Daarnaast geeft Kerstin Gier ook boeken uit onder haar pseudoniem Jule Brand en Sophie Bérard. Deze boeken zijn niet in het Nederlands uitgegeven en kun je alleen lezen in het Duits.

Heb jij de Edelsteentrilogie al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *