Volgorde van de DIMILY serie
Boeken

Volgorde van de DIMILY-serie van Estelle Maskame

Heb jij de Did I Mention I Love You serie op je leeslijst gezet, maar totaal geen idee in welke volgorde je de boeken leest? Geen zorgen, wij vertellen je de volgorde van de DIMILY-serie van Estelle Maskame. Klik snel verder om door te lezen!

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de DIMILY-serie over?

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

Wat is de volgorde van de DIMILY-serie?

1. Did I mention I love you? Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
2. Did I mention I need you? Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
3. Did I mention I miss you? Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
4. Just don’t mention it. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

Over de DIMILY-serie

De DIMILY-serie is geschreven door de auteur Estelle Maskame (Schotland, 1997). In 2015 verscheen het eerste boek in de serie: Did I mention I love you? In 2016 werd dit boek vertaald naar het Nederlands. In totaal zijn er 5 boeken verschenen in de serie waarvan er 4 vertaald zijn naar het Nederlands. De boeken zijn eerst gepubliceerd op het schrijversplatform WattPad (4 miljoen keer!), daarna zijn de boeken pas uitgegeven door de uitgever. In Just don’t mention it vertelt bad boy Tyler meer over zijn leven. In dit boek leer je Tyler beter begrijpen. De andere delen gaan over Eden. Op deze wijze leer je meer over de verhalen van beide perspectieven.

Informatie over Estelle Maskame

Estelle Maskame (1997) is de Schotse schrijfster van de boekenserie Did I mention I love you. Ze begon op haar 13e met schrijven aan de DIMILY-trilogie op Wattpad. Daar werden haar boeken meer dan 4 miljoen keer gelezen. Ze groeide op in Peterhead in Schotland.

Heb jij de DIMILY-serie ook op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *