De glazen troon serie
Boeken

Volgorde van de De Glazen Troon serie van Sarah J. Maas

Heb je De glazen troon serie van Sarah J. Maas op je leeslijst liggen, maar weet je niet in welke volgorde je de boeken moet lezen? In dit artikel staat de volgorde van De glazen troon serie, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: november 2022

De volgorde van De glazen troon serie

1. De glazen troon. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. De donkere kroon. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. Erfgenaam van vuur. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. Koningin van de schaduw. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
5. Rijk van stormen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
6. Toren van de dageraad. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
7. Koninkrijk van as. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van De glazen troon serie

De glazen troon is ten einde gekomen met het laatste boek, Koninkrijk van as. Dit boek is deel 7 in de serie. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

 Waar gaat De glazen troon serie over?

Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.

De glazen troon serie staat al heel lang op mijn verlanglijst om te lezen! In 2016 kocht ik twee boeken uit de reeks, maar helaas heb ik ze nooit gelezen. Ik lees veel goede dingen over de serie en wil hem dan ook volledig gaan oppakken, lijkt me zo heerlijk om een volledige serie te kunnen lezen. Zeker omdat alle boeken inmiddels uit de serie zijn verschenen en er geen nieuwe boeken meer bij zullen komen. Binnenkort zal ik nog een serie van Sarah J. Maas op een rij voor je zetten!

Over Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar ze met haar in eigen beheer uitgegeven vroege versie van De glazen troon tienduizenden lezers trok. Inmiddels is ze een New York Times-bestsellerauteur wier series in 35 talen worden uitgegeven en wereldwijd een miljoenenpubliek hebben.

Heb jij de serie al gelezen en wat is jouw favoriete boek van Sarah J. Maas?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *