Dark elements volgorde
Boeken

Volgorde van de Dark Elements boeken van Jennifer L. Armentrout

Wil jij de Dark Elements boeken lezen maar weet je niet in welke volgorde? Geen zorgen, wij vertellen je de volgorde van de Dark Elements boeken van Jennifer L. Armentrout!

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de Dark Elements serie over?

De zeventienjarige Layla wil maar één ding: normaal zijn. Maar ze is allesbehalve normaal. Layla is half demon en half wachter, én ze heeft een bijzondere gave. Ze kan namelijk met een kus iemand vermoorden. Dit maakt haar anders dan de wachters bij wie ze is opgegroeid, die de opdracht hebben om de wereld demoonvrij te houden. Voor hen moet Layla haar demonische kant verbergen. Vooral voor Zayne, op wie Layla al een eeuwigheid een crush heeft. Dan ontmoet ze Roth, een knappe en mysterieuze demon. Ze voelt een connectie met hem en daarnaast is het hele niet-zoenengedoe geen probleem met hem, want Roth heeft geen ziel. Layla weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar als ze ontdekt dat zij het middelpunt vormt van een duivels plan, moet ze Roth wel vertrouwen. Een deal met de duivel, is dat nou zo slim?

Dark elements volgorde

Volgorde van de Dark Elements boeken

0. Bitterzoet – Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
1. Witheet – Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
2. Steenkoud – Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
3. Ademloos – Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.

Informatie over Jennifer L. Armentrout

Bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout woont in West Virginia. Wanneer ze niet hard werkt aan een boek, besteedt ze haar tijd aan fitness, lekker lezen, kijken naar echt slechte zombiefilms en besteedt ze tijd aan haar man en haar Jack Russell Loki. Haar droom om schrijfster te worden begon tijdens de wiskundelessen, waar ze liever korte verhalen schreef dan aan haar wiskunde te werken. Jennifer schrijft zowel Young Adult (fantasy, science fiction en contemporary) als romans voor volwassenen. Je kent haar misschien ook wel van de populaire Lux-serie en de Wacht op mij serie. Ze schrijft ook boeken onder het pseudoniem J. Lynn.

Heb jij de Dark Elements boeken van Jennifer L. Armentrout al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *