Volgorde van de Crescent City serie
Boeken

Volgorde van de Crescent City serie van Sarah J. Maas

Crescent City is de nieuwste serie van Sarah J. Maas. Hier lees je de volgorde van de Crescent City serie. Zo weet je precies in welke volgorde je de boeken kunt lezen.

Laatste update: juli 2023

Volgorde van de Crescent City serie

De Crescent City serie bestaat op dit moment nog uit twee boeken. Dit is de nieuwste serie van Sarah J. Maas. Ze werkt op dit moment aan een nieuw boek, deel 3. Wanneer dit boek zal verschijnen in het Nederlands is nog niet bekend. Ook is nog niet bekend uit hoeveel delen deze serie zal bestaan. Sarah J. Maas kennende, zal de serie uit veel boeken bestaan.

  1. Huis van aarde & bloed (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Huis van lucht & adem (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Huis van vuur & schaduw (2024). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Waar gaat de Crescent City serie over?

Crescent City is een bruisende, moderne stad waar mensen en magische wezens op gespannen voet met elkaar samenleven. De stad strekt zich uit in zeven districten, van het knusse stadshart en chique woonwijken, tot duistere uithoeken en de beruchte markt waar van alles te koop is, van vers vlees tot smokkelwaar.

In de stad maken vier huizen de dienst uit. Bryce Quinlan – half mens, half Fae – behoort tot het huis van aarde & bloed, net als alle andere mensen, dieren, heksen en Fae. Samen met haar vrienden geniet ze volop van alles wat Crescent City te bieden heeft. Maar als de stad wordt getroffen door een wrede moord, komt er abrupt een einde aan haar zorgeloze leven. Bryce krijgt de opdracht de dader te ontmaskeren, samen met de beruchte huurmoordenaar Hunt Athalar. Maar hun verwoede poging het mysterie op te lossen, zet meer in beweging dan ze lief is.

Mocht je benieuwd zijn, Sarah J. Maas heeft nog veel meer boeken geschreven. Hier lees je meer over de andere boeken van Sarah J. Maas.

Heb jij de Crescent City boeken al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.