Volgorde van de Castamar serie
Boeken

Volgorde van de Castamar serie

Wil je graag de boeken in de populaire Castamar-serie van Fernando J. Munez lezen? De boekenserie wordt is verfilmd in een Netflix-serie. Natuurlijk zijn de boeken hierdoor populairder dan ooit! Seizoen is momenteel te bekijken op Netflix. Het is nog niet bekend of er nog een tweede seizoen zal verschijnen. In dit artikel hebben vertellen we je de volgorde van de Castamar serie.

laatste update: 2 september 2022

Volgorde van de Castamar serie

De Castamar serie bevat nog niet zo veel boeken! Op dit moment wordt het eerste boek vertaald naar het Nederlands. Dit boek zal verschijnen op 13 oktober 2022. Ook bevat de serie een boek 0,5. Het is nog niet bekend of dit boek ook in het Nederlands zal verschijnen.

  1. De kokkin van Castamar. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Castamar serie over?

Clara is nieuw aangesteld als kokkin op het landgoed van Castamar, en wekt al snel de interesse van hertog Diego. Negen jaar geleden verloor hij zijn vrouw door een dramatisch ongeval en nu pas begint hij langzaam weer deel te nemen aan het adellijke leven. Omdat ze elkaar vanwege het grote verschil in sociale klasse niet zomaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen Diego en Clara een geheime taal op basis van aantekeningen in kookboeken en ongebruikelijke gerechten. Maar al snel gaan de eerste geruchten rond op het hof. Naarmate de geruchten aanzwellen, groeit het aantal tegenstanders, die de toenadering tussen de hertog en de kokkin met argwaan observeren. Heeft deze liefde kans van slagen?

Ben jij van plan om dit boek te gaan lezen als hij verschijnt?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *