Volgorde van de Caraval serie van Stephanie Garber
Boeken

Volgorde van de Caraval serie van Stephanie Garber

Wil jij de Caraval serie lezen? De serie verscheen eerder als Het zwarte hart. In dit artikel lees je wat de volgorde is van de Caraval serie van Stephanie Garber. Handig als je van plan bent om de boeken te lezen maar niet weet in welke volgorde. Lees snel verder om achter de juiste volgorde te komen.

Laatste update: 15 juli 2022

Waar gaat de Caraval serie over?

De zussen Scarlett en Donatella ontvluchten uit angst voor hun wrede vader het kleine, afgelegen eiland waar ze wonen. Ze worden daarbij geholpen door de o zo verleidelijke maar onuitstaanbare Julian. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling van Caraval wordt gehouden. Het publiek speelt mee in een dodelijk spel en moet achterhalen wat fantasie is en wat echt. Vlak na aankomst op het eiland verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan één ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen…

Volgorde van de Caraval serie

  1. Caraval. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Meester Legende. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Finale. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

De Caraval serie verscheen eerder als Het zwarte hart. Deze serie verscheen in 2016 en heeft in 2021 een nieuwe naam gekregen. De nieuwe naam is een afgeleide van de Engelse (oorspronkelijke) boeken. De Caraval serie heeft veel bekendheid gekregen door onder meer TikTok. Op TikTok wordt met veel roem gesproken over de boekenreeks om de spanning, romantiek en intriges die het verhaal bevat.

In het Nederlands zijn alleen de drie boeken van Stephanie Garber verschenen uit de Caraval serie. Wel schreef ze onlangs een nieuw boek genaamd Once Upon a Broken Heart. Of dit boek vertaald wordt naar het Nederlands is nog niet bekend.

De droom van Stephanie Garber was om ontdekkingsreiziger te worden, maar ze realiseerde zich dat er niet veel meer te ontdekken viel. Daarom bedenkt ze nu haar eigen fantasiewerelden in haar boeken. Naast het schrijven geeft ze les en blogt ze.

Heb jij de Caraval serie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.