Volgorde van Bridgerton boeken 1
Boeken

Volgorde van de Bridgerton boeken

Heb jij Bridgerton ook al op je lijst gezet om te lezen, na het zien van de Netflix serie? In dit artikel vertellen we je de volgorde van de Bridgerton boeken.

Volgorde van de Bridgerton boeken

1. De ongetrouwde hertog. Klik hier om het boek te bestellen.
2. De verliefde graaf. Klik hier om het boek te bestellen.
3. Een vorstelijk aanbod. Klik hier om het boek te bestellen.
4. Een nobel streven. Klik hier om het boek te bestellen.
5. De hand van de gravin. Klik hier om het boek te bestellen.
6. Een royale vergissing. Klik hier om het boek te bestellen.
7. De edele opdracht. Klik hier om het boek te bestellen.

Volgorde van Bridgerton boeken 1

Volgorde van de Bridgerton boeken 2

Waar gaan de Bridgerton boeken over?

Londen, 1813. Rijkdom, lust en verraad zijn aan de orde van de dag in negentiende-eeuws Engeland. En de familie Bridgerton staat altijd vooraan.

Daphne Bridgerton heeft geleerd dat ze maar één doel heeft in het leven: het vinden van een geschikte huwelijkskandidaat. Als de anonieme roddelaarster Lady Whistledown haar afdoet als oud nieuws, lijkt dat desastreus voor Daphnes kansen. Tot de aantrekkelijke hertog Simon Basset in haar leven komt. Simon wordt gek van alle gretige moeders die hem hun huwbare dochters opdringen, en besluit het op een akkoordje te gooien met Daphne. Ze doen net alsof ze verloofd zijn: zo redt Daphne haar reputatie en krijgt Simon wat rust.

Maar hoe langer de schijnvertoning duurt, des te verder nestelt de aantrekkelijke hertog zich in Daphnes hart… en in haar slaapkamer. Kan ze de beruchte vrijgezel ervan overtuigen de zogenaamde verloving om te zetten in een echt huwelijk?

Julia Quinn haar boeken werden in 29 talen vertaald, en nu ook in het Nederlands. De Bridgerton-reeks werd vertaald onder de naam ‘De familie Bridgerton-serie’. Boek 1 begint bij ‘De ongetrouwde hertog’: dit is het verhaal dat is verfilmd en nu als eerste seizoen te zien is op Netflix. Deel 6 verschijnt in april 2021.

De boeken zijn super populair geworden nadat de Netflix-serie is gelanceerd. In totaal zijn er zes boeken verschenen in de boekenreeks. Het is nog niet bekend of er een tweede seizoen komt van de serie, maar als dat zo is dan laten we het je meteen weten.

Heb jij de Bridgerton boeken ook al op je leeslijst gezet? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Leuke series om te bingewatchen op Netflix - Adorable Books januari 28, 2021 at 12:09

    […] Misschien heb je er al iets over gehoord: de spraakmakende serie Bridgerton op Netflix. Bridgerton is de best bekeken nieuwe serie ooit op Netflix. En dat is vast niet voor niks… De serie speelt zich af in de 19e eeuw en gaat over Daphne Bridgerton, uit een voorstaande familie, die wordt gepresenteerd op de huwelijksmarkt. Een tweede seizoen is al aangekondigd! Wist je trouwens dat deze serie gebaseerd is op een boekenreeks? […]

  • Reply 9 leuke chicklits onder de 15 euro - Adorable Books februari 19, 2021 at 13:52

    […] Bridgerton – De Ongetrouwde Hertog – Julia Quinn Heb jij al iets gezien van de immens populaire Netflix-serie Bridgerton? Dan is dit boek misschien wat voor jou. Londen, 1813. De aanstaande verloving van Daphne Bridgerton en de aantrekkelijke hertog Simon Basset is het nieuws van de dag. Wat niemand weet, is dat de verloving slechts schijn is. Voor Simon is het de beste manier om de gretige moeders van jonge, huwbare vrouwen op een afstandje te houden. Voor Daphne trekt de zogenaamde interesse van een hertog weer andere geschikte huwelijkskandidaten aan. Prijs: €9,99 Bestel het boek op Bol.com Bekijk de volgorde van de Bridgerton boeken  […]

  • Leave a Reply