Volgorde van de Blood and Ash serie
Boeken

Volgorde van de Blood and Ash serie van Jennifer L. Armentrout

Blood and Ash is een serie die geschreven is door de bekende Amerikaanse auteur Jennifer L. Armentrout. De serie is nog niet compleet en wordt langzamerhand vertaald naar het Nederlands. Hier lees de volgorde van de Blood and Ash serie van Jennifer L. Armentrout.

Laatste update: 26 oktober 2022

Waar gaat de Blood and Ash serie over?

‘Uit bloed en as’ van Jennifer L. Armentrout gaat over Poppy, die nooit zeggenschap heeft gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen? Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt. ‘Uit bloed en as’ is het eerste deel van de bloedstollende nieuwe Blood and Ash-serie van Armentrout.

Volgorde van de Blood and Ash serie

  1. Uit bloed en as (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Rijk van vlees en vuur (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Kroon van gouden beenderen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout woont in West Virginia, Amerika. Wanneer ze niet hard werkt aan een boek, besteedt ze haar tijd aan fitness, lekker lezen, kijken naar echt slechte zombiefilms en besteedt ze tijd aan haar man en haar Jack Russell Loki. Haar droom om schrijfster te worden begon tijdens de wiskundelessen, waar ze liever korte verhalen schreef dan aan haar wiskunde te werken. Jennifer schrijft zowel Young Adult (fantasy, science fiction en contemporary) als romans voor volwassenen. Ze heeft inmiddels een paar series op haar naam staan, zoals de Dark Elements serie.

Heb jij de Blood and Ash boeken al op je leeslijst?

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *