Volgorde After serie
Boeken

Volgorde van de After serie van Anna Todd

De After serie van Anna Todd, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? De boeken zijn ontzettend populair en het eerste deel van de serie is zelfs al verfilmd en staat op Netflix! Ik zet de volgorde van de After boeken van Anna Todd voor je op een rijtje.

De volgorde van de After serie

1. After: Hier begint alles (After #1). Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

2. After: Je kan niet leven zonder hem (After #2). Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

3. After: Hij hoort bij jou (After #3). Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

4. After: Voor altijd (After #4). Klik hier om het boek te bestellen. Klik hier om de recensie te lezen.

Waar gaat de After serie over?

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.

Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

De serie van Anna Todd is geïnspireerd door de jongens van One Direction. Als je dit niet weet, lees je er helemaal niks van terug. Alleen de vijf mannelijke karakters zijn te herleiden naar de leden van de boyband. Verder heeft muziek niks te maken met de serie. Ik vond het een erg vermakelijke serie en ondanks dat de boeken zo dik zijn: je vliegt er doorheen.

Heb jij de serie al gelezen? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply 9 leuke chicklits onder de 15 euro - Adorable Books februari 19, 2021 at 13:52

    […] After – Anna Todd De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Prijs: €11,09 Bestel het boek op Bol.com Bekijk alle boeken in de After serie  […]

  • Leave a Reply