Volgorde After serie
Boeken

Volgorde van de After serie van Anna Todd

De After serie van Anna Todd, in welke volgorde lees je die nu eigenlijk? De boeken zijn ontzettend populair en het eerste deel van de serie is zelfs al verfilmd en staat op Netflix! Ik zet de volgorde van de After boeken van Anna Todd voor je op een rijtje.

Laatste update: november 2022

De volgorde van de After serie

1. After: Hier begint alles (After #1). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
2. After: Je kan niet leven zonder hem (After #2). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
3. After: Hij hoort bij jou (After #3). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
4. After: Voor altijd (After #4). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van de After Serie

Het laatste boek in de After serie is het boek Voor Altijd. Dit boek is deel 4 in de serie. Hiermee is de serie ten einde gekomen. Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de After serie over?

De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings.

Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is…

Over de After boeken

De serie van Anna Todd is geïnspireerd door de jongens van One Direction. Als je dit niet weet, lees je er helemaal niks van terug. Alleen de vijf mannelijke karakters zijn te herleiden naar de leden van de boyband. Verder heeft muziek niks te maken met de serie. Ik vond het een erg vermakelijke serie en ondanks dat de boeken zo dik zijn: je vliegt er doorheen.

Over Anna Todd

Anna Todd was altijd een gretige lezer van romantische boeken én een liefhebber van boybands. Doordat ze deze twee passies in de After-serie kon combineren, kwam voor haar een droom uit. Anna begon met schrijven op Instagram: dat is waar Imaginator1D begon. Ze besefte dat die veel te lang waren voor Instagram. Op Wattpad begon ze toen met het schrijven van After. Ze woont met haar man in Austin, Texas.

Boekverfilming After

Inmiddels zijn de boeken van After verfilmd. Welke After films zijn er?

  • After (2019)
  • After We Collided (2020)
  • After We Fell (2021)
  • After Ever Happy (2022)

Heb jij de serie al gelezen? 

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *