Filmpjes

Video: Young Adult boeken voor de zomervakantie

Young Adult is het genre dat ik het liefst lees. Dystopische verhalen en contemporary verhalen, het is helemaal mijn ding. Vandaag zet ik in deze video de allerleukste Young Adult boeken op een rijtje, en vertel ik je waarom ik deze boeken zo leuk vind. Handig voor de zomervakantie, maar ook gewoon als je inspiratie op wil doen!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Wat is jouw favoriete Young Adult boek?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Anouk mei 15, 2016 at 20:44

    Wat doe je het leuk, Yara! Ik vind je filmpjes heel fijn ­čÖé Ik heb Het programma en Hof van Doorns en Rozen nog niet gelezen. Die laatste lijkt me heel tof!

  • Reply Esther mei 16, 2016 at 17:03

    Je video’s zijn zo leuk! <3

  • Leave a Reply