Video's

Video: deze Young Adult boeken verschijnen de komende tijd

ya boeken

Niets is leuker dan een lijstje bijhouden met welke boeken er in de loop van de tijd zullen verschijnen! Daarom surfde ik het internet af, op zoek naar alle releasedata van Young Adult boeken. Je vindt ze hier! Kijk je mee?

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Naar welke boekreleases kijk jij de komende tijd uit?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Irene @ Ijskoude passie januari 22, 2017 at 11:05

  Hahahhaha vet grappig, ik weet ook nooit hoe je Gena Showalter uitspreekt! Leuk overzichtje en heel veel goeds om naar uit te kijken, trouwens heel fijn dat ze de Alice in Wonderland serie uit gaan geven met de originele covers, die zijn gewoonweg schitterend!

  Groetjes Irene

 • Reply Rowan januari 22, 2017 at 12:13

  Aah ik ben zo benieuwd naar de Lunar Chronicles! En ik vond de Water&Vuur serie ook heel erg leuk, dus ik ben ook benieuwd naar Titans. ­čśÇ Ik moet de Jewel nog steeds lezen, maar die lijkt me heel tof!

 • Reply Esther februari 4, 2017 at 17:56

  Ik wil echt veel te veel boeken hebben, haha.

 • Leave a Reply