Boeken,  Filmpjes,  Kookboeken

Video: Yara’s favoriete kookboeken

Favoriete kookboeken

Kookboeken kopen blijft soms toch een lastig klusje! Welk boek is nou leuk, welk boek niet? Niets zo zonde als een kookboek dat je niet zult gebruiken. Vandaag zet ik mijn favoriete kookboeken op een rijtje die je echt niet zullen teleurstellen, dat beloof ik je.

Dit zijn mijn favoriete kookboeken, op een rijtje:
1. Chicks Love Food – 5 or less boek
2. All day breakfast
3. Nootje
4. Powerfood – van Friesland naar New York
5. Het cake boek van Cupcake Jemma

Mochten jullie nou nog aanraders hebben, laat het vooral weten! Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe kookboeken en zoek altijd favorieten waar ik met veel regelmaat uit kan koken. Engelstalige kookboeken zijn ook altijd wel leuk, al heb ik daar tot nu toe geen boeken van in huis. ­čśë

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Wat zijn jouw favoriete kookboeken?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.