Filmpjes,  Overig

Video: unboxing van de Celebrate Books box!

Een heel nieuwe rubriek op de blog is ‘video’! Al langere tijd denken we er over na om video’s te maken voor jullie, en vanaf vandaag gaan we dat ook doen. We trappen af met een unboxing van de Celebrate Books box, die afgelopen vrijdag op Yara’s deurmat viel.

Nu had ik in de video ook al gezegd dat ik foto’s zou plaatsen van wat er in de box zit, dus bij dezen!

Celebrate Books box

Allereerst zit het boek Carry On van Rainbow Rowell er in, waar ik onwijs blij mee ben. Er zitten een aantal toffe items in: de deathly hallows ketting, een muziekdoosje van Harry Potter (die vind ik het meest tof), een Mockingjay pin en sticky bookmarks van uitgeverij Blossom Books.

Celebrate Books box
Last but definitely not least: een begeleidend kaartje bij de Celebrate Books box, waar alle info op staat, daarnaast een super mooie boekenlegger van Celebrate Books, een kaartje van Omhulde stad van Ransom Riggs. Ook zit er een quote in van Lauren Kate (inclusief handtekening!), een super mooie fandom kaart die gemaakt is door Emmy (van Zonenmaan), en hetgeen dat ik toch wel héél tof vind: een boekenlegger van de Kroon (waardoor mijn boekenleggercollectie van ‘De selectie’ nu compleet is!)

Wat betreft de video’s: we hebben geen vaste uploaddagen en zullen zo nu en dan een video plaatsen als dit leuk is en ons drukke schema het toe laat, dit zal vooral door mij worden opgepakt. Laat me vooral weten hoe je de video vond, want daar kunnen we zeker wat mee. 🙂 Oh ja, van verzoekjes worden we ook erg blij!

Wil je meer informatie over de Celebrate Books box? Bezoek dan zeker de site! Het volgende thema van de box is ‘Reaching the Stars’, ik ben enorm benieuwd wat voor boek er in de box zit, want ik heb géén idee.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.