Video's

Video: The Unpopulair Opinions Book tag

Unpopulair Opinions Book tag
Mijn favoriete boekblogger is toch wel Claudia. Ze schrijft de meest originele blogposts waarvan je helemaal gemotiveerd raakt om te lezen en maakt de mooiste foto’s. I just love it. We zijn nu al een tijdje vriendinnetjes en het leek ons leuk om eens een video op te nemen, dus we The Unpopulair Opinions Book tag opgenomen voor jullie. En eerlijk is eerlijk: ik vind het een super leuke video geworden. Bekijk hem gauw!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Dit zijn de bijbehorende vragen van The Unpopulair Opinions Book tag:

1. Een populair boek dat je niet leuk vond
2. Een liefdesdriehoek waarbij de hoofdpersoon eindigde met de persoon die je niet leuk vond
3. Een populair genre dat je eigenlijk nooit leest
4. Een populair hoofdpersonage dat je echt niet leuk vond
5. Een auteur die je niet leuk vind, maar de boeken wel

Welk boek vond jij echt niet leuk dat toch erg populair was?

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Annette november 6, 2016 at 09:58

  1. Een populair boek dat je niet leuk vond

  Ik vond zelf de boeken van The Mortal Instruments niet zo geweldig als veel andere mensen. Ik vond de vertelstijl een beetje emotieloos en ik vond vooral dat de karakters diepgang misten. Daarnaast kon ik niet heel veel met bepaalde verhaallijnen waarvan ik echt dacht “moet dat nou?”. Ik heb de boeken dan ook na 2,5 boek weggelegd. Ik vond de ingrediënten voor het verhaal echter WEL heel leuk, dus ik heb de serie een kans gegeven en daar zeker geen spijt van!

  2. Een liefdesdriehoek waarbij de hoofdpersoon eindigde met de persoon die je niet leuk vond

  Over het algemeen ben ik niet zo van het “shippen” zoals het heet en volg ik het verhaal. Ik vind het dan ook vooral heel belangrijk dat de verhaallijn en de opbouw klopt en dat de hoofdpersoon eindigt met de meest “logische” keuze op basis van wat voorafgaand daaraan geschreven is. Bij de Vampire Diaries (de boeken, niet de serie) heeft de uitgeverij deze opbouw verstoord en Elena met de “verkeerde” broer laten eindigen en dat vond ik nogal jammer van de 7 boeken opbouw.

  3. Een populair genre dat je eigenlijk nooit leest

  Ik kan zelf helemaal niks met contemporary young adult waarin tieners van 16 de hoofdrol spelen. Deze bevatten in mijn ogen zo’n overdosis aan stupid for the sake of stupid dat ik tijdens het lezen constant met mijn ogen zit te rollen. Ik weet overigens wel dat schrijvers er niks aan kunnen doen. Ik heb ook geprobeerd op wattpad een verhaal te schrijven met een meisje van 16 in de hoofdrol en na 7 hoofdstukken ergerde ik me dood aan hoe lomp ze was. En dan had ik haar zelf bedacht!

  4. Een populair hoofdpersonage dat je echt niet leuk vond

  Dit vind ik een hele lastige, eigenlijk. Maar ik denk Rose Hathaway uit de Vampire Academy boeken? Ik vind haar in de film wel leuk, maar op papier kon ik niet zoveel met haar. Ik heb wel alle zes de boeken gelezen omdat ik Lissa heel leuk vond, maar ik vond Rose een iets te koele kikker en de schrijfstijl bij gevolg, het is immers haar POV, een beetje emotieloos. Ik kan daar persoonlijk niet zo heel veel mee.
  Daarnaast sluit ik me erbij aan dat Tessa en Hardin in After echt allebei nogal dom overkomen op mij en ik me eigenlijk aan allebei een beetje ergerde. (Maar het leest inderdaad wel ongelooflijk lekker weg ;-))

  5. Een auteur die je niet leuk vind, maar de boeken wel

  Hmm…ik weet niet helemaal of ik zo iemand heb. Meestal gaan dit soort dingen bij mij wel een beetje hand in hand. En ik denk dat ik ook te weinig geinteresseerd ben ik de auteurs achter de boeken om echt iemand te kunnen noemen. Hmm…Nee, ik kom op niemand. Andersom ook niet trouwens.

 • Reply Esther november 10, 2016 at 16:38

  Ik heb zelf echt helemaal niets met ‘ik geef je de zon’. Ik kwam er totaal niet door heen, terwijl iedereen hem geweldig vind.

 • Leave a Reply