Video's

Video: Tedje’s to be read list voor 2017

to be read

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Afgelopen jaar las ik 24 boeken, niet zoveel als ik had gehoopt. Maar, in 2017 wil ik sowieso meer boeken gaan lezen. Benieuwd welke boeken dat zijn? Kijk dan de video hieronder! 

Deze boeken wil ik komend jaar (en het liefst de komende tijd) gaan lezen. Deze lijst wordt natuurlijk alleen maar langer en langer, maar dit zijn de boeken die nu op de stapel liggen om gelezen te worden.

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2017?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Tamara januari 19, 2017 at 19:59

    Mijn doel staat op 52 boeken en ik heb niet echt een vaste lijst die ik wil gaan lezen. Ik zie wel wat ik allemaal tegen kom dit jaar 🙂

  • Reply Story addict januari 20, 2017 at 19:30

    Een mooi lijstje, lijkt me zo 🙂 Maar die prijzen die je noemt, omgosh.. Het is denk ik maar goed dat ik afgelopen jaar geen tijd had om naar het boekenfestijn te gaan: was nooit goedgekomen, denk ik.

  • Reply Esther februari 4, 2017 at 16:56

    Mijn lijst staat op 50, maar die kan ik wel gaan uitbreiden. In 2016 las ik er 102. 🙂

  • Leave a Reply