Video: Mijn Engelse boeken to be read lijst
Filmpjes

Video: Mijn Engelse boeken to be read lijst

Engelse boeken

Jarenlang lees ik alleen maar Nederlandse boeken. Met een reden: Adorable Books is een Nederlandse boekenblog! En buiten dat, 1 bladzijde in het Engels zijn er 3 in het Nederlands. Ik ben vreselijk langzaam met lezen en moet super hard nadenken bij woorden. Vreselijk. Maar ik besloot het een kans te geven en het is me enorm goed bevallen. Kijk gauw mee naar de boeken die ik wil lezen!

Natuurlijk blijven Nederlandse boeken voor mij het allerleukst, ik wil maar al te graag mijn Engels verbeteren. Ik heb een stapel boeken aangeschaft en ga beginnen met mijn project ‘meer Engels lezen’. Voor iedere 4 Nederlandse boeken, lees ik 1 Engels boek. Best prima, toch?

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Lees jij ook wel eens Engelse boeken?

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Bettie september 4, 2016 at 11:30

  Ik lees vrijwel alles in het Engels. Is een beetje gekomen toen ik altijd onvoldoendes haalde op middelbare school voor Engels. In tussenjaar veel Engels gelezen, films gekeken en toen ben ik van onvoldoendes naar 8 en 9s gegaan op het HBO. Heeft mij dus echt wel geholpen.
  Verder lees ik ook Engels, omdat ik Engelse blog heb. Dan is het gewoon logischer dat je ook Engelse boeken leest.

 • Reply Valerie september 4, 2016 at 14:43

  Ik lees zelf ontzettend veel Engelse boeken. Mede door mijn opleiding, maar ook omdat ik Engels een heel prettige taal vind om in te lezen. Ik probeer voor mijn blog dan ook zoveel mogelijk te variëren met Nederlandse en Engelse boeken. Zelf zou ik -als je niet zoveel in het Engels leest, eens The Mortal Instruments boeken van Cassandra Clare lezen in het Engels.

 • Reply Esther september 7, 2016 at 21:21

  Ik wil ook zo graag beginnen met Engels te lezen, maar het is zo’n grote stap. 🙁

 • Leave a Reply