Filmpjes,  Stationery

Video: eerste indruk van de Happy Planner

Happy Planner

Al eerder liet ik in de grote haul zien dat mijn Happy Planner binnen is gekomen. Er werd onwijs leuk op gereageerd en daarom laat ik vandaag in deze video een eerste indruk zien van de Happy Planner. Zo krijgen jullie ook een beetje een indruk van de agenda en vertel ik natuurlijk wat ik er van vind. Bekijk gauw de video!

Je hebt verschillende soorten planners, zoals de planner voor 18 maanden en de planner voor 12 maanden. Dit is de planner voor 18 maanden, die ingaat in juli 2016 en eindigt december 2017. Heel handig voor school!

Happy planner Hier zie je een overzicht van een maand.

Happy Planner
De meest schattige quotes zijn te vinden als een nieuwe maand begint.

Happy Planner

Hier zie je een overzicht van een week.

De Happy Planner is heel handig en vooral heel cute

Ik ben onwijs blij met de planner. Hij komt van de webshop Scrobby en kostte ongeveer 30 euro. Zij verkopen tevens veel leuke accessoires die je kunt gebruiken om je planner op te fleuren. Je kunt tevens veel free printables downloaden om je planner op te fleuren, dus je hoeft niet perse veel geld uit te geven. Mocht je toch wat geld willen uitgeven om je planner aan te kleden, dan kun je ook printables kopen bij webshops zoals Etsy.

Ik heb natuurlijk nog niet veel ervaring met de planner, maar zodra ik er wat meer aan gewend ben en vaker weken heb ingevuld, ga ik natuurlijk ook een Plan with me video maken. Ik zag dat hier al wat vraag naar was, maar dat komt helemaal goed! Tot nu toe vind ik hem heel handig en vooral enorm cute!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Ben jij al bekend met de Happy Planner? En wat vind je er van?

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.