Video: de half-uitgelezen-boeken to be read lijst

Video: de half-uitgelezen-boeken to be read lijst

to be read

Er is iets wat ik doe, waar ik me een beetje voor schaam. Ik heb namelijk veel boeken in mijn boekenkast staan die ik maar half heb gelezen. Ja, echt. Het is inmiddels niet meer op 2 handen te tellen. Ik heb besloten om mezelf te challengen en ga in de maand oktober deze boeken uitlezen. Het zijn voornamelijk Young Adult boeken, en ook nog eens boeken waar ik echt naar uit heb gekeken. Van die boeken waarvan ik het gevoel had dat ik ze écht heel snel zou uitlezen. Nope, I did not. Kijk gauw mee!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Heb jij ook van die half uitgelezen boeken op je to be read lijst staan? Welke zijn dat?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Isabelle september 25, 2016 at 09:17

  Haha wat een herkenbare video! Ik heb denk ik een stuk of 10 boeken in m’n kast staan waar ik ooit aan hen begonnen maar op dat moment geen zin in had… Om vervolgens nooit meer verder te lezen! Misschien dat ik er toch maar eens aan moet beginnen 😉

 • Reply Daniëlle september 25, 2016 at 12:17

  Ik doe dit niet heel vaak, ik denk dat de boeken die ik maar half heb gelezen op een hand te tellen zijn. Als ik in een boek bezig ben, en ik vind het leuk, dan moet ik gewoon doorlezen. De boeken die ik maar half heb gelezen vond ik dus ook wat minder.

 • Reply Madelon september 27, 2016 at 10:24

  Ik kan dat nooit zo goed, een boek niet uitlezen, haha. Ik heb er twee liggen momenteel en dat is al enorm zeldzaam eigenlijk xD

 • Reply Roos oktober 4, 2016 at 03:05

  Yes ik ben niet alleen! Hahaha dit gebeurt mij zo vaak. Twee van dit soort boeken zijn Ontworteld en Miss Peregrines home for peculiar children. En die staan op mijn tbr voor komende periode

 • Reply Esther oktober 7, 2016 at 15:57

  Wat een leuk doel! 🙂 Ik lees eigenlijk altijd mijn boeken uit waarin ik ben begonnen, behalve als ik ze niet goed vind. Maar dan vind ik het zonde om ze uit te lezen. :”)

 • Leave a Reply