Filmpjes

Video: Danique E’s ongelezen boeken

Ongelezen boeken
Pfoeh, zie je die stapel hierboven? Dat zijn dus al mijn ongelezen boeken in mijn boekenkast. En vandaag laat ik jullie ze één voor één zien in een video!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Welke boeken heb jij nog niet gelezen uit je boekenkast?

Danique (29) is content producer bij een gebiedsontwikkelaar en is dol op goede boeken. Daarnaast houdt ze van lekker eten (sushi!) en is ze gek op reizen.

7 Comments

 • Madelon

  Ik vind 56 ongelezen boeken nog wel meevallen hoor, haha. Ik heb er bijna twee keer zoveel xD
  Maar ik zie wel hele leuke boeken ertussen bij jou hoor! Zwaar Verliefd is super, die van Leigh Bardugo ook en Jager is ook tof!

 • Eveline

  Er zitten hele leuke boeken tussen! En ook boeken die ik nog niet gelezen heb, maar die me wel heel leuk lijken. Eigenlijk zouden wij boekbloggers eens een week op leesvakantie moeten gaan met z’n allen! 🙂

 • Jet

  Whaha, ik heb er gelukkig veel minder, al is 13 voor mij wel een flink aantal, haha. 56?! Nope, daar kom ik voorlopig niet aan :’) Liefde & Gelato ligt hier ook klaar, ik ben er ZO benieuwd naar!

 • Nikita

  Ik denk dat ik stop met stressen als er nog 6 bibliotheekboeken en binnenkort twee eigen boeken ongelezen op me liggen te wachten… Maar je hebt wel altijd iets te lezen, dus bekijk het positief! xxx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.