Filmpjes

Video: boekenseries die ik wil lezen

Tijd voor een nieuwe video! Ik laat je vandaag zien welke boekenseries ik nog graag wil lezen. Toevallig heb ik afgelopen week een nieuwe, complete, boekenserie binnengekregen. Dit inspireerde me om je te laten zien welke (complete) boekenseries ik wil lezen. Kijk je mee?

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Heb jij ook complete boekenseries in je boekenkast staan die je nog wil lezen?

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Madelon mei 22, 2016 at 14:38

  Leuk filmpje weer Yara! Sommige series staan ook echt nog op mijn lijstje. Zo heb ik Matched ook (alleen nog niet de hele serie, want ik heb ‘m in het Engels) en de Edelsteen Trilogie, alleen die moet ik nog kopen want ik wil die jubileumuitgave, hihi.

 • Reply Meaghann mei 22, 2016 at 15:14

  De Erfgoed serie is echt geweldig! Ik heb alleen gezien dat ze niet in de juiste volgorde steken in je box. Dus bij deze de juiste volgorde: Eragon, Oudste, Brisingr, Erfenis 😉 De Edelsteen trilogie staat ook op mijn verlanglijstje. Ik ben er alleen nog niet uit of ik de 25 euro deal ga proberen te scoren of de nieuwe covers ga aanschaffen 🙂

 • Reply Annabel mei 22, 2016 at 15:34

  Jullie hebben de 100 gehaald, gefeliciteerd! 🙂
  Leuke boeken die je nog in je kast hebt staan! Ik koop bijna nooit gehele series in één keer, meestal boek per boek. Maar alsnog heb ik nog wel een stapeltje boeken liggen die op me wachten… :p
  Liefs xxx

 • Reply Story addict mei 23, 2016 at 18:23

  Zoveel…goede… series! 😀

 • Reply Ismay Gijsen mei 23, 2016 at 20:54

  Ik vind je videos zo leuk:)!

 • Reply Esther mei 29, 2016 at 21:16

  Tof! Sommige staan ook op mijn lijstje. 🙂

 • Leave a Reply