Filmpjes

Video: Boeken die Yara gaat lezen in de maand mei

Joehoe, de vorige video werd enorm goed ontvangen, bedankt iedereen voor de leuke berichtjes! Heel leuk! Dit motiveerde me om meer video’s op te nemen, wat ik dus afgelopen week heb gedaan. Ik laat vandaag zien welke boeken ik wil gaan lezen in de maand mei!

We hebben wat gebrainstormd en voor nu ziet het er uit dat er elke zondag een nieuwe video zal verschijnen op ons YouTube kanaal rond 14:00. Ik ben super excited om met dit project aan de slag te gaan en heb er veel zin in!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Welke boeken wil jij gaan lezen in de maand mei?

 

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Bianca Schrijft mei 1, 2016 at 22:55

  Voor mij staan er vooral veel boeken uitlezen op het menu. Ik ben bezig in het dagboek van Hendrik Groen, de autobiografie van Roald Dahl, Oorlogswinter en de Groote vriendelijke reus. Laatste tijd erg wispelturig geweest met lezen, zoals je kunt zien.

 • Reply Esther mei 2, 2016 at 17:18

  Ik vind het zo tof dat je filmpjes gaat maken, lieve Yara. <3

 • Reply Annabel mei 2, 2016 at 22:01

  Leuke video! Carry On staat ook nog steeds op mijn TBR-lijstje. Ik ben nu de Mara Dyer trilogie aan het uitlezen, daarna lees ik waarschijnlijk The Infinite Sea (5th Wave #2) of Shadow & Bone! Maar er liggen nog veel meer boeken op me te wachten oeps!
  Liefs xxx
  P.s. ben benieuwd met welke andere filmpjes je nog zal komen! ­čÖé

 • Leave a Reply