Video's

Video | Deze boeken staan al een eeuwigheid ongelezen in mijn boekenkast


Het heeft een tijd, een hele lange tijd geduurd… Maar we zijn weer terug met onze video’s! Vandaag staat de allereerste video van Danique V online.

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

One Comment

  • Joke

    Hoe heerlijk…boeken in mijn kast die ik nog niet las! Een kast vol belofte s. Zoveel spannender dan een kast waarin alles uit is… Ik heb het volste vertrouwen dat er voor ieder ongelezen boek een tijd aan zal breken dat het gelezen gaat worden. Ik twijfel niet aan mijn aanschaf, en dus ook niet aan het moment dat het aan de beurt is. Zo zijn mijn kast en ik met alles wat er in gebeurd of niet gebeurd de beste vrienden šŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.