Algemeen

Video: boeken die ik nog nooit gelezen heb

boeken die ik nooit gelezen heb

OMG, ken je dat? Je staat in een boekwinkel en je wordt overspoeld door alle mooie boeken die je ziet. Je wil ze allemaal hebben. Dat gevoel heb ik afgelopen jaar enorm vaak gehad. Probleem was alleen dat ik al heel veel boeken had staan die ik wilde lezen. Gevolg? Veel boeken gekocht waar ik nooit aan ben begonnen. Ik zet ze voor je op een rijtje!

Deze boeken wil ik uiteraard nog wel enorm graag lezen, maar op de een of andere manier komt het er nooit van. Irritant! Daarnaast geef ik ook 3 tips om je to be read lijst te reduceren en dus ook zo je onaangeraakte boeken te lezen!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Welke boeken heb jij gekocht die je nooit hebt gelezen?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Nina mei 8, 2016 at 16:48

  Ik ken het hahah. De iron fey serie is in iedergeval echt een aanrader!
  Succes met het afwerken van je lijst en ik zal het zelf ook proberen?

 • Reply Story addict mei 8, 2016 at 20:23

  Goede tips! 1 en 2 pas ik ook toe (althans, most of the time), en het werkt idd goed ­čśÇ behalve als ik zwak ben. En toch van alles koop. En niet lees. Dus.

 • Reply Annabel mei 9, 2016 at 08:54

  Leuke video weer! En als dit je hele forever tbr-lijstje is valt dat nog best mee ­čÖé ik probeer jouw regel van eerst lezen dan kopen ook te handhaven, maar het lukt toch niet altijd… Gelukkig wil ik van het stapeltje dat ik heb liggen wel heel graag alle boeken lezen! Komt dit jaar heus wel goed ­čÖé
  Liefs xxx

 • Reply Madelon mei 9, 2016 at 09:59

  Leuk filmpje! En heel herkenbaar, haha.

 • Reply Esther mei 13, 2016 at 18:16

  Ik heb zo veel boeken die ik nog nooit heb gelezen, echt te veel!

 • Leave a Reply