Algemeen

Video: boeken die ik nog nooit gelezen heb

boeken die ik nooit gelezen heb

OMG, ken je dat? Je staat in een boekwinkel en je wordt overspoeld door alle mooie boeken die je ziet. Je wil ze allemaal hebben. Dat gevoel heb ik afgelopen jaar enorm vaak gehad. Probleem was alleen dat ik al heel veel boeken had staan die ik wilde lezen. Gevolg? Veel boeken gekocht waar ik nooit aan ben begonnen. Ik zet ze voor je op een rijtje!

Deze boeken wil ik uiteraard nog wel enorm graag lezen, maar op de een of andere manier komt het er nooit van. Irritant! Daarnaast geef ik ook 3 tips om je to be read lijst te reduceren en dus ook zo je onaangeraakte boeken te lezen!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Welke boeken heb jij gekocht die je nooit hebt gelezen?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.