Filmpjes

Video: 5x easy read Young Adult boeken

easy read young adult boeken

Onlangs zag ik een comment voorbij komen met de vraag of we ook de leukste easy read boeken op een rijtje kunnen zetten die Young Adult gerelateerd zijn. Maar natuurlijk! U vraagt, wij draaien. Dus dook ik mijn boekenkast in en zocht de leukste easy read boeken op Young Adult vlak uit. En dat was toch best een lastige keuze, kan ik je vertellen. Kijk gauw mee naar mijn top-5!

Zoals ik in de video al zei, zou ik de boeken op een rijtje zetten die ik benoemd heb:
1. Duizend stukjes van jou – Claudia Gray
2. Alles wat je lief is – Nicola Yoon
3. Fangirl – Rainbow Rowell
4. Pupil – Julie Kagawa
5. Rivalen – Alyson No├źl

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Wat zijn volgens jou de leukste easy read Young Adult boeken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Esther augustus 21, 2016 at 16:10

    Ik heb van dit lijstje rivalen en alles wat je lief is nog niet gelezen. Dus dat wil ik zeker gaan doen. ­čÖé De andere 3 boeken zijn geweldig! <3

  • Reply Rowan september 6, 2016 at 15:38

    Pupil vond ik ook ├ęcht geweldig! De 100 vind ik ook ├ęcht een easy-read. Ik ben zelf nog heel benieuwd naar Duizend stukjes van jou.

  • Leave a Reply