Algemeen

Video: 5 tips om meer te lezen in het nieuwe jaar

Meer lezen in 2017
Nu het nieuwe jaar is aangebroken beginnen veel mensen massaal weer aan de reading challenge met als doel meer boeken lezen. Dat is ieder jaar mijn doel. Hoewel ik ieder jaar toch best wat boeken lees, wil ik er meer. Ik behaal mijn doel niet altijd. Daarom geef ik vandaag 5 tips om meer boeken te lezen in het nieuwe jaar. Handig voor mezelf, maar vooral voor jou.

Wil je nog meer tips om te lezen? Check dan deze artikelen:

Tips om meer tijd vrij te maken om te lezen.
5 tips om te lezen terwijl school weer is begonnen.
6 tips om meer te lezen.
Nog meer tips om te lezen!

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Hoeveel boeken ga jij lezen in 2017?

4 Comments

 • Valerie

  Je tip om je telefoon weg te leggen is écht een goede tip. Ik merk bij mezelf dat ik altijd heel lang nog allerlei dingen op mijn telefoon doe terwijl ik van plan was te slapen. Het resultaat is dan vaak dat ik én niet meer heb gelezen én slechter slaap. Goed voornemen voor mij dit jaar om deze tip dus op te volgen.

  • Yara

   Jaaaa, het werkt echt zoveel beter. Ik slaap rustiger zonder telefoon en het is nu ook zo dat ik hem gewoon wat minder snel pak. Voorheen was ik verslaafd aan dat ding en dat is nu veel minder. Echt een tipje om te proberen 🙂

 • Esther

  Ik las er in 2016, 102. Ik wil nu eigenlijk iets minder boeken gaan lezen. HUH? ECHT? Ja. Omdat soms het lezen een moeten werd. Ik moest zo veel mogelijk boeken lezen. Ik keek nog meer een film of een serie. Ik wil meer series gaan kijken en echt alleen lezen, als ik echt wil lezen. Dus nu staat mijn reading challange op 50 boeken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.