Verwachte boeken #5 - Adorable Books
Binnenkort, Verwacht

Verwachte boeken #5

Iedere maand komen er natuurlijk weer nieuwe boeken uit in Nederland. Meestal een heel nieuw verhaal, of een boek vertaald uit het Engels, maar soms ook een andere versie van het boek (bijvoorbeeld een pocket of paperback). Ik zet een paar leuke boeken voor jullie op een rijtje die binnenkort uitkomen.
   
Met heel mijn hart – Patricia Scanlan
Valerie is net verhuisd naar Spanje. Een ideaal moment voor haar dochter Briony om te komen helpen en zo hun moeizame relatie te verbeteren. Maar dan vindt Briony in een oud fotoboek een brief die haar leven op z’n kop zet. Ze realiseert zich dat haar moeder altijd heeft gelogen over haar grootmoeder Tessa, die ze sinds haar jeugd niet meer heeft gezien. Haar moeder heeft het contact tussen Tessa en Briony bruut verbroken. Kan Briony haar moeder vergeven of zal de geschiedenis zich herhalen?

De liefste zus – Jennifer Close
Weezy en Will Coffey hebben hun taak erop zitten. Hun drie kinderen zijn opgegroeid tot slimme, leuke mensen. Maar toch knaagt er iets bij Weezy. Want hoe kan het dat Martha zo instort nadat ze ontslag heeft genomen als manager van een kledingwinkel? Waarom heeft Claire haar bruiloft afgeblazen en zich opgesloten in haar onbetaalbare appartement? Hoe heeft Max het in zijn hoofd gehaald om tijdens zijn studie zijn vriendin zwanger te maken? En waar komen ze naartoe als hun leven overhoop ligt: juist, naar hun ouderlijk huis. En dat brengt weer tal van nieuwe complicaties met zich mee…

De jacht – Patricia Snel
ournaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op het jaarlijkse jachtfeest, georganiseerd voor de high society, krijgt Eva schokkende informatie doorgespeeld van een man met de boodschap dat niets is wat het lijkt. Aanvankelijk begrijpt ze niet wat ze ermee moet. Wanneer deze man niet veel later wordt vermoord, raakt Eva al snel betrokken in een netwerk van corruptie, misdaad en leugens. Wie kan ze nog vertrouwen in haar zoektocht naar de waarheid?

Een tuin bij de zee – Marcia Willett
Drie generaties. Een schokkend familiegeheim. En een verleden dat niemand loslaat. Jess Penhaligon reist af naar Devon om een prijs in ontvangst te nemen voor een van haar botanische schilderijen. Daar vindt ze een warm welkom bij Kate en haar grote familie. Jess logeert boven het boothuis dat uitkijkt op een prachtige tuin aan de rivier de Tamar, ook wel ‘de tuin aan zee’ genoemd, waar ze volop inspiratie voor nieuwe schilderijen vindt.

Naarmate er meer herinneringen worden opgehaald, begint Jess te beseffen dat ze een gezamenlijk verleden met Kate deelt. Langzaam ontvouwen zich talloze geheimen over deze warme maar complexe familie. Welke gebeurtenissen uit het verleden zijn met de mantel der liefde bedekt? En tegen welke prijs?

Naar welk boek ben jij benieuwd?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

Social MediaFollow on Bloglovin