Vertrouw op mij
Boeken,  New Adult

Vertrouw op mij (Wacht op mij #6) – Jennifer L. Armentrout

Na Wacht op Mij, Ga voor mij, Blijf bij mij, Val voor mij, Kies voor mij is het nu tijd voor het laatste deel uit de serie: Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout. Het zesde en laatste deel in de Wacht op mij-serie.

Waar gaat Vertrouw op mij over?

‘Vertrouw op mij’ is het zesde en laatste deel in de ‘Wacht op mij’-serie van Jennifer L. Armentrout. Hoofdpersoon Jillian neemt een baan aan in het familiebedrijf, omdat ze moet toegeven dat het een mooie kans is. Wat haar niet wordt verteld, is dat ze direct onder Brock komt te werken. Jaren geleden was ze als een soort bakvis smoorverliefd op hem, maar hij zat in een geheel andere levensfase. Nu ligt die tijd gelukkig achter hen en na haar eerste weerstand besluit ze gewoon met hem samen te werken. Dat lukt heel aardig, tot ineens blijkt dat hij gevoelens voor háár heeft.

In het laatste deel van de Wacht op mij-serie krijgen we een kijkje in het leven van Jillian en Brock. Na jaren weerstand vertoond te hebben, gaat Jillian eindelijk in het bedrijf van haar vader werken. Kort daarna krijgt ze de schrik van haar leren, want haar nieuwe baas blijkt Brock te zijn, een jongen met wie ze een heftig verleden heeft. Hoe moet ze ooit met hem samenwerken zonder weer voor zijn charmes te vallen? En nog een afwijzing van hem kan ze er echt niet bij hebben.

Haar wereld staat even op z’n kop. Ze heeft Brock niet meer gezien sinds die ‘ene vreselijke avond’. Langzaam kom je te weten wat er nu op die avond is gebeurd zes jaar geleden. Dit is wel een spannend element in het boek en je blijft doorlezen, omdat je wil weten wat er nou precies is gebeurd.

In het begin was ik echt verliefd op deze serie. Nu bij het laatste deel heb ik dit ‘gevoel’ véél minder. Er zijn veel te veel personages. Alle karakters uit de voorgaande boeken hebben ook allemaal een rolletje in dit zesde boek. De meesten zijn van weinig toegevoegde waarde en zorgen alleen maar voor verwarring. Dit verhaal speelt zich zes jaar na Kies voor mij af en dat betekent dat sommige stellen zijn getrouwd en sommigen hebben al kinderen.

‘Vertrouw op mij is het laatste deel. Niet erg, want nu kan Armentrout met nieuwe sprankelende verhaallijnen beginnen!’

Het boek leest vlot door, maar om eerlijk te zijn ben ik wel blij dat deze serie is afgelopen! Zo kan Jennifer Armentrout afstand nemen van deze karakters en met nieuwe verhaallijnen beginnen, want deze zijn zo in elkaar verweven dat er eigenlijk geen touw meer aan vast te knopen is. En dat komt eigenlijk vooral omdat er zoveel namen in voorkomen. Ook al heb ik de vorige boeken gelezen, toch moet je steeds even nadenken wie wie ook alweer is, en dat trekt je uit het verhaal. Zonde!

Klik hier voor alle recensies van de boeken van Jennifer L. Armentrout.

vertrouw op mij

Titel: Vertrouw op mij
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Verschenen: oktober 2017
Pagina’s: 320
Uitgever: Zomer & Keuning
Oorspronkelijke titel: Fire in you

bol-button

Rating: 3/5

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *