Boekrecensies,  Feelgood

Vaar naar Venetië (In het diepe #2) – Manon Borgen

Vaar naar Venetië is het tweede deel in de In het diepe-serie van Manon Borgen. In dit boek volgen we Lillian verder in haar avontuur door Europa. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan verder!

Waar gaat Vaar naar Venetië over?

Lilian meert aan in het prachtige Venetië in ‘Vaar naar Venetië’, het tweede deel van de In het diepe-serie van Manon Borgen. Lilian heeft eindelijk een meevallertje: haar irritante reisgenoot Oliver blijkt toch wel mee te vallen en Lilian begint zijn gezelschap zelfs steeds meer te waarderen. Het brengt haar in de war; ze had de liefde immers afgezworen. Maar de mysterieuze Oliver lijkt nogal wat geheimen met zich mee te dragen. Is het dan toch te mooi om waar te zijn?

Lillian komt aan in Venetië en begint zich steeds beter te vermaken op de cruise. Ze trekt meer naar Oliver toe en leert hem langzaamaan beter kennen. Tenminste, dat denkt ze. Want kent ze hem wel echt? Waarom verdwijnt hij steeds zonder iets te zeggen en waarom is hij zo mysterieus? Wat is zijn band precies met het schip waarop ze zich bevinden?

‘Ontdek Europa door de ogen van Lillian in Vaar naar Venetië’

Vaar naar Venetië is het tweede deel in de In het diepe-serie van Manon Borgen. Een kort, luchtig verhaal dat enkel als e-book is uitgegeven. Het boek gaat verder waar Reis naar Rouen eindigde en het is wel aan te raden om direct door te lezen. Ik heb het idee dat er drie delen van één boek zijn gemaakt, waardoor de delen nogal abrupt eindigen. Maar daardoor zijn ze wel perfect om even snel tussendoor te lezen. Het verhaal leest vlot en ik vind het heerlijk dat Lillian op vakantie is. Ik ben benieuwd waar deel drie ons brengt!

Pluspunten: 
+ Leest als een trein
+ Je krijgt het gevoel alsof je op vakantie bent
+ Perfecte feel good

Minpunten: 
– Abrupt einde, je moet de drie delen wel achter elkaar lezen

Ben je benieuwd geworden naar Vaar naar Venetië? Bestel hem hier op Bol.com! 

Vaar naar venetie

Titel: Vaar naar Venetië (In het diepe #2)
Auteur: Manon Borgen
Verschenen: juni 2022
Pagina’s: 68
Uitgeverij: Zomer & Keuning

bol-button

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *