Usem-kaartjes - Adorable Books
New in

Usem-kaartjes

 photo IMG_7008a.jpg

Usem-kaartjes zijn notitiekaartjes van credit card formaat. De kaartjes zijn gemaakt van mooi 250 grams papier dat afkomstig is uit ‘goed beheerde bossen’. Ieder doosje met 50 kaartjes wordt geleverd in een handig bewaar-/ bureaubakje. De Usem-kaartjes zijn er in verschillende formaten. Wij laten jullie er een paar zien!

 photo IMG_7009a.jpg

Tedje:

Usem staat voor use them. Wat zien deze Usem-kaartjes er super chique uit zeg! Dat is even wat anders dan even snel uit je agenda een papiertje scheuren om bijvoorbeeld je e-mail adres op te zetten voor iemand anders. Waar deze kaartjes ook erg handig voor zijn is voor een presentatie. Geen verfrommeld A4’tje in je handen, maar als een echte presentatrice stijlvolle kaartjes. Er zitten ook handige envelopjes bij, zo maak je het nog chiquer. Je kunt deze kaartjes niet alleen gebruiken voor lijstjes, maar als je een winkel hebt waar mensen op afspraak naartoe moeten komen, kun je het time table kaartje gebruiken met de klok erop.

 photo IMG_7010a.jpg

Danique E:
Oh wauw! Ik vind dit concept zo ontzettend leuk bedacht. Hoe handig zijn deze kleine kaartjes, die je makkelijk kan meenemen om dingen te noteren? Ik vind het ook zo grappig bedacht met het klokje op het kaartje zodat je een tijd kan invullen. Waar ze ook heel handig voor kunnen zijn is om ergens je gegevens achter te laten. Staat toch wat netter dan op een afgescheurd blaadje uit je kladblok. Ze kunnen super goed als ‘geschreven’ visitekaartjes dienen. En daarnaast wil het oog toch ook gewoon wat? Ik vind zoiets veel leuker om te gebruiken dan een saai wit papiertje. Ik vind het zeker een aanrader!

 photo IMG_7012a.jpg

 photo IMG_7013a.jpg

Danique V:
Ik vind de kaartjes echt super handig! Ze zijn onder andere te gebruiken voor snelle lijstjes. En omdat ze in je portemonnee passen kunnen ze ook makkelijk overal mee naartoe. Ik heb er mijn boodschappen opgeschreven omdat ik vaak onderweg bedenk “oja, dat had ik nog nodig!”. Hierdoor kan ik onderweg snel mijn portemonnee pakken en snel een boodschap erbij schrijven. Ook heb ik altijd mijn portemonnee mee, dus zal ik nooit zonder lijstje komen te zitten.
Daarnaast zijn de tijden écht ideaal. Een afspraak maken met iemand? Teken de tijd op het klokje, schrijf de datum erbij en wat je gaat doen en geef het aan die persoon. Super handig, en heel erg leuk om te geven.
De lege kaartjes vond ik ook erg leuk. Als iemand vraagt om de website waar ik bij zit, en ik heb verder niks bij me, kan ik het zo op het lege kaartje schrijven! Het is handig, en een stuk persoonlijker dan een wit papiertje pakken. Ja, ik ben zeker tevreden over de Usem-kaartjes.

 photo IMG_7014a.jpg

 photo IMG_7015a.jpg

Yara:

Een chaoot zoals ik is altijd op zoek naar handige tools om mee te werken zodat het leven een stuk makkelijker wordt. Tentamenstress?! No way! Ik heb het opgelost door deze handige kaartjes te gebruiken voor het onthouden van stof voor het tentamen. Daarnaast heb ik kaartjes gebruikt voor afspraken, zoals bijvoorbeeld een afspraak bij mijn nieuwe baan.
Ik ben ook altijd zo’n oen en vergeet te noteren wat ik nog allemaal moet doen op een dag of vergeet welke boodschappen ik moet halen. Dit is voor mij echt een nieuwe manier om mee te werken omdat het mij veel steun biedt. Hoppa, even in je portemonnee stoppen bij je belangrijke pasjes (in mijn geval ID-kaart, OV en pinpas) en je raakt nooit meer je lijstjes kwijt. Ik denk dat iedereen wel eens ervaring heeft gehad met het kwijtraken van belangrijke papiertjes die uit de zakken vallen. Zo irritant!

Je kunt de verschillende Usem-kaartjes hier bestellen vanaf €5,90 per bakje van 50 kaartjes.

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Patricia november 12, 2013 at 11:10

  Leuk! Had ze ook al eens gezien bij Cynthia (MissLipgloss) en was er al benieuwd naar! Verwachte eigenlijk dat ik ze veel te duur zou vinden voor ‘papiertjes’.. maar dat valt reuze mee! 6€ per 50 dus.. 30ct per kaartje. Prima te doen!

  Bedankt voor het artikel 🙂

  • Reply Patricia november 12, 2013 at 11:11

   Oh.. daar ging even iets mis met mijn rekenbrein haha! 12ct per kaartje. Nog beter! 😀

 • Reply Lyanne november 12, 2013 at 15:15

  Ik heb er zelf ook een paar. Echt heel handig in gebruik!

 • Reply Kelly november 12, 2013 at 20:21

  Leuke kaartjes!

 • Reply Swaen november 13, 2013 at 19:39

  Leuk en handig! Staat gelijk een stuk chiquer inderdaad.

 • Reply Hilde november 14, 2013 at 16:07

  Wat slim bedacht zeg! Heel leuk! 🙂

 • Leave a Reply