Algemeen

Uitslag Enquête 2013

sdg

Een tijdje geleden vroegen wij of jullie onze enquête wilden invullen. En heel veel van jullie hebben dat gedaan! Super, dank je wel! En omdat jullie misschien ook wel erg benieuwd zijn naar de uitslag, dit artikel. Dan weten jullie ook meteen wie jullie mede-lezers zijn op Adorable Books! (:

sdg

Ben je een man of vrouw?
Wow, overduidelijk dat er hier voornamelijk vrouwen op zitten. Dit dachten wij al, maar dit bevestigt het wel nog even!

sdg

Hoe oud ben je?
De leeftijd is echt heel verschillend, super leuk om te zien want wij behandelen héél veel verschillende soorten boeken! De meeste van jullie zijn 31 jaar of ouder, meteen daaronder staat 16 tot 18 jaar! Een groot verschil dus in de leeftijd. Op de derde plek staat 22 tot 24.

sdg

Wat is je hoogst afgeronde opleiding?
Dit is erg anders bij iedereen! Sommige van jullie komen uit België en daar zijn de opleidingen anders, vandaar “overig”. We vonden het wel interessant om te weten wat voor soort opleiding iedereen hier heeft gedaan.

zsd

Hoe komen jullie op Adorable Books?
De meeste van jullie komen via Bloglovin’ bij ons! Daarna staat op twee Facebook en op drie Google. Deze liggen alle drie best dicht op elkaar zoals je kan zien.

sagd

Welk artikel is het leukste?
Met stipt op nummer één staat….. Recensies van boeken! Gelukkig maar zeg.. We zijn natuurlijk ook officieel begonnen met alleen maar recensies. Op nummer twee staat “Boekenkast van..”. Deze vinden wij zelf ook erg leuk! We zoeken overigens nog naar kandidaten.. Dus als je je geroepen voelt.. mail ons dan snel naar: contact@adorablebooks.nl
En op nummer drie staat “winnen”, hehe. Natuurlijk, iedereen vindt winnen leuk! En vlak daarna komt de Boekenreeks. Wij merken inderdaad dat deze ook erg populair is altijd!

sdg

Welke genres vind je leuk?
Wow, dit ligt dit bij elkaar zeg! Jullie keuzes zijn overduidelijk allemaal anders. Leuk, want deze genres behandelen we allemaal graag!

Recensies
Over het algemeen zijn jullie allemaal tevreden over onze recensies! De lengte is volgens jullie precies goed en de inhoud vinden jullie ook allemaal goed tot zeer goed! Dankjewel (:

sdg

Willen jullie meer filmpjes op AB?
De meningen hierover zijn zeer verdeeld. Het grootste deel zegt nee, dat is erg duidelijk. Bij degene die ja zeiden hebben we gevraagd wat ze dan graag wilden zien. Hieruit kwam onder andere recensies, shoplogs en bookhauls! Wie weet gaan we hier nog iets mee doen.

sdg

Hoe vaak bezoek je Adorable Books?
De meeste van jullie bezoeken ons wekelijks, dat vinden we erg leuk! Grappig dat drie van jullie voor het eerst AB bezochten!

sdg

Bezoek je AB via je telefoon?
Dit is voor het grootste deel nee. Verder bezoeken sommige van jullie ons via de telefoon, erg leuk!

sdg

Kan je op www.adorablebooks.nl goed je weg vinden?
Hier zijn we eeeeerg blij mee! Wat fijn dat jullie allemaal goed de weg kunnen vinden op Adorable Books!

sdg

Volg je AB op social media?
Het grootste deel van jullie volgt ons via social media, erg leuk! We zijn hier namelijk best op actief.

sdg

Hoe volg je AB?
Facebook is het grootste deel. Hier hebben we ook erg veel volgers! Daarna komt Twitter. Ook hier stijgt het aantal volgers elke dag. Echt super!

sdg

Hoe vaak bezoek je ons op social media?
Wekelijks staat op nummer één en dagelijks op nummer twee. Super tof dat jullie ons dagelijks checken!

sdg

Heel leuk dat jullie wel eens een boek lezen nadat wij een recensie op AB hebben gezet. Hier doen we het ook eigenlijk voor!

Afwisseling van artikelen
Jullie vinden onze afwisseling over het algemeen heel goed! Dat is echt heel fijn om te horen, wij proberen hier ook echt op te letten dat we niet teveel van dezelfde artikelen achter elkaar plaatsen. Ook zeggen een aantal van jullie dat onze artikelen heel origineel zijn, ook dat is heel leuk om te horen!

Welke artikelen mis je op AB?
Veel van jullie missen niks, maar gelukkig zitten er ook een paar tips bij! Leuk, hier gaan we namelijk zeker iets mee doen. Dus misschien zie jij je idee binnenkort wel op AB voorbij komen 😉

Wat vinden jullie van onze layout?
De woorden mooi, prima en overzichtelijk komen erg vaak voor. Een paar van jullie vinden dat er meer kleur in de layout moet komen, terwijl andere het juist fijn vinden dat het zo neutraal is. We kregen ook een paar reacties over Internet Explorer. En dat klopt, onze layout doet het niet goed op Explorer. We weten ook niet hoe het komt. Op andere browsers doet hij het wel prima.

Waarom kijk je op Adorable books?
De meeste van jullie kijken bij ons om nieuwe boeken te ontdekken, dat is ook eigenlijk waarom wij begonnen zijn! Ook vinden een hoop van jullie de boekgerelateerde artikelen heel leuk en kijken veel van jullie voor tips over series en films op onze website. Helemaal top om te horen dit, dit ís namelijk ook Adorable Books.

Wat vinden jullie goed aan Adorable Books?
Heel veel vinden de afwisseling van boeken/films/series en andere artikelen heel fijn. Een aantal van jullie noemen ons zelf ook, heel leuk! Dat we zo’n hecht en enthousiast team zijn. Dit klopt zeker, we zijn door Adorable Books heel erg hecht geworden met elkaar. Ook vinden veel van jullie het leuk dat we persoonlijke dingen delen met jullie zodat jullie ons goed kunnen leren kennen.

Wat vinden jullie minder goed aan Adorable Books?
Veel van jullie geven het antwoord dat jullie niks kunnen verzinnen. Dat is natuurlijk heel fijn om te horen, maar een beetje kritiek is soms ook wel fijn. Sommige van jullie beginnen weer over de kleur die jullie missen in de layout. Andere vinden dat we soms wat meer diepgang in de artikelen mogen brengen.

sdg

Raden jullie AB aan bij andere mensen?
Is volgens mij gewoon duidelijk!

sdg

Welk cijfer geef je AB?
Wauw, een 8! Dat is echt heel hoog en super fijn om te horen. We zijn hier ontzettend blij mee.
Er zijn een paar verbeterpuntjes waar we zeker aan zullen werken. Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat het zo zal blijven zoals het nu gaat, want dat vinden jullie blijkbaar erg fijn! We hopen dat jullie allemaal nog lang op Adorable Books zullen blijven.

De winnaar van het boek heeft ondertussen een e-mail gehad.

sdg

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Lieke november 4, 2013 at 17:53

  Wat super leuk om te zien zeg 😀 Jullie blijven ook maar groeien, ga zo door ^^

 • Reply Nikki november 5, 2013 at 05:08

  Handig zeg!

 • Reply Patricia november 5, 2013 at 16:54

  Leuk om de uitslag te lezen! En om erachter te komen (voor jullie) dat jullie het zo goed doen! 😀

 • Reply Inge november 6, 2013 at 15:13

  Ik hou van statistiekjes! En wat fijn voor jullie dat de uitslag zo mooi is!

 • Reply Joanydvv november 7, 2013 at 17:22

  Wat een mooie uitslag. Gefeliciteerd 🙂

 • Reply Annelies@Boekboetiek november 7, 2013 at 20:40

  Mooie resultaten!

 • Reply Ilse december 6, 2013 at 13:12

  31 jaar of ouder? Wauw, daar sta ik wel van te kijken! Ik had verwacht dat 0-15 zou winnen, of anders 16-18. En MBO wint het van vwo? – Wauw. Daar sta ik ook wel van te kijken. En ik sta er niet van te kijken dat er op het VMBO niet veel kinderen lezen. Jammer voor ze! En het ziet er goed uit allemaal hoor jongens! En terecht ook. =)

 • Leave a Reply