Boekrecensies, Non-Fictie

Uit! Het ex-verwerkingsboekje + WIN!

voorkant
Het ex-verwerkingsboekje. Misschien wel perfect voor na de zomervakantie. Mis jij je vakantieliefde? Misschien is het wel net uit gegaan of ken je iemand die net een relatie heeft verbroken… Misschien is dit boekje dan wel iets voor jou.

Het ex-verwerkingsboekje zegt eigenlijk al meteen waar het over gaat. Jij moet jouw ex verwerken. Lukt dit niet goed? Geen nood, dat is eigenlijk dood normaal. Dit boekje zorgt er op een leuke manier voor dat je er misschien iets sneller overheen komt dan als je alles alleen moet doen. Naast grappige stukjes tekst staan er ook een hoop nuttige stukjes in, die daadwerkelijk van pas kunnen komen. Ze geven je in ieder geval een hoop ideeƫn over wat je allemaal kan doen.
guilty
Het hele boekje gaat alles fases af. Je begint bij de ergste fase. Het is net uit en je voelt je ontzettend verrot. Stap voor stap moet je dit boekje door gaan en zo kom je voorbij elke fase. Het maakt het iets minder erg, vooral omdat veel dingen die beschreven worden in het boekje ook passen bij jou! Het is dus helemaal niet raar dat jij je zo voelt en je bent ook gelukkig niet de enige. Het boekje laat je alleen al iets beter voelen over alles.
oempf
Ook staat het boekje vol met grappige lijstjes die je zelf moet invullen. Schrijf een brief (email) naar je ex. Schrijf constant dezelfde zin op, keer op keer, schrijf alles van je af! En vul onder andere dit lijstje in wat je ziet op de foto. Het maakt alles even iets grappiger.
nooitzoenen
Om het boek nog beter te maken staan er een aantal ontzettend lekkere recepten in. Bak al je verdriet weg en eet het daarna lekker op. (Chocola!). Eten kan alles fixen toch? (en boeken!)
brownies
Het is vooral een erg grappig boekje om te hebben, maar ik geloof dat als je serieus liefdesverdriet hebt dat dit boekje echt van pas kan komen. Misschien is het wel heel erg van toepassing op jou op dit moment, of ken je iemand die het echt nodig hebt. De tips zijn handig en soms zelfs wel handig voor mensen met een relatie. Het leert ook anders kijken naar jezelf en misschien zelfs wel iets meer van jezelf houden. Natuurlijk moet je dit alles met een klein korreltje zout nemen, maar leuk is het boekje zeker.
achterkant

Win een exemplaar van het Ex-Verwerkingsboekje!

Wij mogen drie exemplaren weggeven van het ex-verwerkingsboekje! Wel zo handig na de vakantie. Hoe maak je kans? Laat in een reactie weten waarom jij dit boekje moet hebben! De beste drie redenen krijgen het boekje thuis gestuurd.

Vul een geldig e-mailadres in, wij mailen de winnaars. Meedoen kan tot en met 22 september 2016

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Esther september 15, 2016 at 07:23

  Ohhh, ja ik kan deze zeker gebruiken!! Na anderhalf jaar uit elkaar te zijn weet ik soms nog niet wat ik moet doen ? Een ding is zeker ik heb wel weer mijn passie voor lezen teruggevonden na de breuk?

 • Reply Marloes september 15, 2016 at 10:33

  Wat lijkt me dit een leuk en grappig boekje, daar zou ik zeker wat aan hebben šŸ™‚

 • Reply Jackie september 15, 2016 at 13:27

  bruikbaar boek…nu al bijna jaar van onzekerheid…

 • Reply Esther Potters september 15, 2016 at 15:25

  Zijn hier boeken van? Nooit geweten…lijkt me handig en zeer bruikbaar & ook qua gerechten want ik ben dol op lekker eten:) #zeerwelkomdus #zinin

 • Reply Anita te Gussinklo september 15, 2016 at 16:21

  Ik doe graag mee maar dan voor mijn vriendin.
  Ze heeft op het moment nogal liefdesverdriet en ik hoop dat dit boekje de pijn wat kan verzachten.

 • Reply Jacqueline september 15, 2016 at 21:07

  Wat een grappig boekje! Ik kan hem zelf wel goed gebruiken haha. Maar niet alleen ik, ook mijn zusje heeft hem naar mijn idee heel hard nodig :’)

 • Reply Joy Stoker september 15, 2016 at 21:53

  Ik ben verliefd en ben zeker dat het uitloopt tot een ramp maar het is nu ook al een rotzooi.

 • Reply Sabine september 15, 2016 at 22:34

  Ik word elke keer hopeloos verliefd op mannen, dan na drie maanden hoor ik niks meer van ze en is het over. Zo maar, uit het niets. Dan begint de rouwperiode, vervolgens ontmoet ik weer iemand en begint het weer verhaal weer vooraan. Lijkt me erg fijn om dit boek een keer te lezen en mijn rouwperiode te verkorten! Of een dosis geluk in de liefde, dat zou ook wel fijn zijn!

 • Reply Chantal september 16, 2016 at 11:12

  Ik kan dit boekje wel gebruiken. Het is net uit met mijn vriend en ik weet niet zo goed hoe ik hier nu mee om moet gaan.

 • Reply Bianca Kascherus september 16, 2016 at 11:25

  Ik zou het boek niet voor mezelf willen winnen maar voor mijn beste vriendin. Zij is altijd de meening ,,de man” te hebben gevonden en een paar weken/manden is het uit šŸ™
  Ik hoop dat direct boek haar zou helpen over haar verdriet ipv met mij ijs eten voor de tv & kijken naar trieste films. IK KAN DIRECT NIET MEER AAN!!!! Please willen jullie mij helpen?

 • Reply Esther september 17, 2016 at 22:39

  Ik zit al in een relatie, maar ik heb motivatie nodig om wat meer van mijzelf te houden, en ik hoop mijn motivatie in het boek te kunnen vinden. šŸ™‚

 • Reply Mvr bos september 20, 2016 at 20:21

  Wat een prachtig idee,bak je verdriet weg
  Nou ik wil het wel proberen hoor.
  liefde voor bakken is beter dan liefde voor m’n ex

 • Reply SophiaG september 22, 2016 at 11:48

  Ik hoop het nooit meer voor die reden nodig te hebben, maar verdriet wegbakken lijkt me een goede manier van verwerken

 • Reply Romy september 23, 2016 at 12:37

  Ik doe mee! Deze kan ik zeker goed gebruiken. Sinds 1 januari is het al uit met mijn vriend. Hierna kwam ik erachter dat het mentaal heel slecht met mij ging, omdat hij me 3 jaar lang zo erg gemanipuleerd had. Ik ben er wel gedeeltelijk overheen gekomen, maar merk dat ik nog steeds vaak terugval naar het verdriet en het missen. Ik zou dit boekje goed kunnen gebruiken!

 • Leave a Reply