Algemeen

TV-series die we missen

TV-series

We volgen genoeg TV-series die we onwijs leuk en spannend vinden, maar vroeger keken we ook heel veel leuke series die afgelopen zijn of zijn gecancelled. Niets zo jammer als horen dat je favoriete serie stopt! Vandaag zetten we de TV-series die we missen op een rijtje. Kijk je mee?

Charmed
Een van de eerste series die als puber volgde was Charmed. Ik kon geen genoeg krijgen van deze serie! 8 seizoenen lang zat ik elke dag aan de buis gekluisterd, destijds was Charmed dagelijks te zien op Net5. Ik genoot van elke aflevering, vond het onwijs spannend en stiekem ook een beetje eng. Toen de serie stopte heb ik dan ook een paar tranen gelaten. Ik was zó hooked! Ik wou dat er nog meer seizoenen van waren gemaakt.

One Tree Hill
De serie One Tree Hill bevatte maarliefst 9 seizoenen en was niet meer van de buis te denken. Ik vond deze serie altijd erg herkenbaar en toen hij na die 9 seizoenen stopte, was ik dan ook zeker teleurgesteld. In deze serie was ik altijd een beetje verliefd op Chad Michael Murray, I loved him!

Gilmore Girls
Een van mijn all time favorite series. Gilmore Girls. Ik weet nog heel goed als puber dat mijn moeder altijd zei ‘wat is dat toch voor serie, met al dat hypere gepraat?’, en als ik er nu naar terugkijk kan ik me daar zeker in identificeren. Die serie is namelijk één grote hypere serie, haha. Heerlijk! Drama, knappe mannen en een prachtige vriendschap tussen moeder en dochter. Gelukkig komt er nóg een seizoen van deze serie, want hij was zo abrupt ineens afgelopen.

Friends
Hoevaak heb jij Friends al gezien? Ik heb alle afleveringen minimaal drie keer gezien, zo leuk vind ik ze. Elke keer kan je weer keihard lachen om de hoofdpersonages uit Friends. Ik hoop stiekem al jarenlang dat er een film komt van Friends, die geruchten zijn er namelijk. Helaas is er nog niets bevestigd.

How I Met Your Mother
Op dit moment volg ik How I Met Your Mother en ben ik halverwege seizoen 7. Ik kan me niet voorstellen dat ik over 2,5 seizoen klaar ben met deze geweldige serie. Ik kan iedere keer weer keihard lachen om de gekke dingen die Barney uit haalt of om hoe wanhopig Ted is.

Sabrina the Teenage Witch
Ken je de serie Sabrina the Teenage Witch nog? Als kind keek ik altijd naar deze serie en ik genoot er echt van. Sabrina the Teenage Witch gaat over een 16-jarig meisje die er achter komt dat ze magische krachten heeft, ze probeert hier mee om te gaan terwijl ze met haar tantes woont.

Gossip Girl
Last but definitely not least: Gossip Girl. Deze serie heb ik al drie keer van aflevering 1 tot de laatste aflevering gekeken, zo leuk vind ik deze serie. Ik heb altijd gehoopt dat er nog een nieuw seizoen zou komen, een film, of een spin-off, maar helaas. We moeten het doen met de oude afleveringen. Gelukkig is dat ook geen ramp: ik vind het heerlijk om de seizoenen opnieuw te bekijken!

Welke TV-series mis jij? 

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Judith februari 18, 2016 at 08:00

  Veel series uit dit rijtje heb ik eigenlijk nooit gevolgd, maar een tijdje terug keek ik Gossip Girl en ik moet zeggen dat ik dat nu ook wel mis. Net zoals Glee, hoewel die serie toch steeds iets minder werd zonder Cory Monteith, heb ik er toch van genoten.

 • Reply Sharon februari 18, 2016 at 08:23

  Een boel van bovenstaande, maar ook glee, wat heb ik daar van genoten!

 • Reply Madelon februari 18, 2016 at 08:44

  Ik mis vooral McCleod’s Daughters en Glee een heel klein beetje.

 • Reply Miranda februari 18, 2016 at 09:49

  Charmed keek ik ook altijd na en die mis ik wel . McCleod’s daughters is de serie die ik het meest mis.

  • Reply Miranda februari 18, 2016 at 09:54

   Buffy the vampire Slayer mis ik ook wel naast charmed en McLeod’s daughters
   P.s website stond verkeerd toen ik per ongeluk op verzenden drukte.

 • Reply Naomi februari 18, 2016 at 11:23

  Ik heb alleen gossip girl gezien…

  x

 • Reply Isabelle februari 18, 2016 at 11:40

  Yes Gilmore Girls en One Tree Hill, ik heb beide series compleet op dvd! Dit zijn echt twee van m’n meest favo series ooit. Maar Charmed en Gossip Girl vond ik ook echt leuk 🙂 en ik zag hierboven McCleods Daughters staan, vooral de eerste seizoenen daarvan vond ik fantastisch!

 • Reply Shaz februari 18, 2016 at 11:43

  Ja ik mis Gilmore Girls echt. Gelukkig komen straks paar nieuwe afleveringen uit.

 • Reply Chardonay februari 18, 2016 at 18:40

  Ik keek charmed, sabrina en niet td vergeten Buffy en Angel… Maar keeek nog veeel meer series toen 😀

 • Reply Story addict februari 18, 2016 at 20:38

  Good old Charmed! Gelukkig heb ik daar ook de boeken nog van, dus als ik zin heb in Throwback-Thursday kan ik ook nog die erbij pakken 😉

 • Reply Esther februari 18, 2016 at 20:46

  Ik mis Lizzie mc guire. 🙁 Maar ook wel Charmed en Sabrina the teenage wich!

 • Reply Heidi februari 18, 2016 at 21:37

  Ik zelf heb zelf allemaal op dvd. Ik vind het zo geweldige series

 • Reply hetboekenik februari 19, 2016 at 14:07

  Charmed: best serie ever. Ze zouden van mij nog wel enkele seizoenen mogen maken…

 • Reply Teresa februari 19, 2016 at 14:11

  Charmed, sabrina the teenage witch, friends en gilmore girls heb ik op dvd en kijk ik nog met enige regelmaat
  Wist je dat charmed een seizoen 9 en 10 heeft in strip vorm?

 • Reply Rosa februari 22, 2016 at 14:52

  Sabrina the teenage witch en Charmed waren mijn favoriet! Geweldig!

 • Leave a Reply