Algemeen

TV-series die we missen

TV-series

We volgen genoeg TV-series die we onwijs leuk en spannend vinden, maar vroeger keken we ook heel veel leuke series die afgelopen zijn of zijn gecancelled. Niets zo jammer als horen dat je favoriete serie stopt! Vandaag zetten we de TV-series die we missen op een rijtje. Kijk je mee?

Charmed
Een van de eerste series die als puber volgde was Charmed. Ik kon geen genoeg krijgen van deze serie! 8 seizoenen lang zat ik elke dag aan de buis gekluisterd, destijds was Charmed dagelijks te zien op Net5. Ik genoot van elke aflevering, vond het onwijs spannend en stiekem ook een beetje eng. Toen de serie stopte heb ik dan ook een paar tranen gelaten. Ik was zó hooked! Ik wou dat er nog meer seizoenen van waren gemaakt.

One Tree Hill
De serie One Tree Hill bevatte maarliefst 9 seizoenen en was niet meer van de buis te denken. Ik vond deze serie altijd erg herkenbaar en toen hij na die 9 seizoenen stopte, was ik dan ook zeker teleurgesteld. In deze serie was ik altijd een beetje verliefd op Chad Michael Murray, I loved him!

Gilmore Girls
Een van mijn all time favorite series. Gilmore Girls. Ik weet nog heel goed als puber dat mijn moeder altijd zei ‘wat is dat toch voor serie, met al dat hypere gepraat?’, en als ik er nu naar terugkijk kan ik me daar zeker in identificeren. Die serie is namelijk één grote hypere serie, haha. Heerlijk! Drama, knappe mannen en een prachtige vriendschap tussen moeder en dochter. Gelukkig komt er nóg een seizoen van deze serie, want hij was zo abrupt ineens afgelopen.

Friends
Hoevaak heb jij Friends al gezien? Ik heb alle afleveringen minimaal drie keer gezien, zo leuk vind ik ze. Elke keer kan je weer keihard lachen om de hoofdpersonages uit Friends. Ik hoop stiekem al jarenlang dat er een film komt van Friends, die geruchten zijn er namelijk. Helaas is er nog niets bevestigd.

How I Met Your Mother
Op dit moment volg ik How I Met Your Mother en ben ik halverwege seizoen 7. Ik kan me niet voorstellen dat ik over 2,5 seizoen klaar ben met deze geweldige serie. Ik kan iedere keer weer keihard lachen om de gekke dingen die Barney uit haalt of om hoe wanhopig Ted is.

Sabrina the Teenage Witch
Ken je de serie Sabrina the Teenage Witch nog? Als kind keek ik altijd naar deze serie en ik genoot er echt van. Sabrina the Teenage Witch gaat over een 16-jarig meisje die er achter komt dat ze magische krachten heeft, ze probeert hier mee om te gaan terwijl ze met haar tantes woont.

Gossip Girl
Last but definitely not least: Gossip Girl. Deze serie heb ik al drie keer van aflevering 1 tot de laatste aflevering gekeken, zo leuk vind ik deze serie. Ik heb altijd gehoopt dat er nog een nieuw seizoen zou komen, een film, of een spin-off, maar helaas. We moeten het doen met de oude afleveringen. Gelukkig is dat ook geen ramp: ik vind het heerlijk om de seizoenen opnieuw te bekijken!

Welke TV-series mis jij? 

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *