TV-series

TV-series die wij vroeger keken als kind

Lizzie McGuire

Als kind waren wij allen gek op de tv-series die te zien waren op de kinderkanalen, zoals Nickelodeon. We konden ons uren vermaken met marathons die werden gehouden van onze favoriete tv-series. Vandaag zet ik op een rijtje welke tv-series wij graag kijken. Deze series ken jij ook geheid!

1. As told by Ginger
Ginger Houtslag maakte allerlei avonturen mee op haar middelbare school waar wij met veel plezier naar kijken. Wat was dit toch een leuke serie! Er zaten allemaal van die vreselijk gemene meiden in de serie die je wel kon wurgen. Gelukkig was Ginger zelf heel leuk.

2. Beugelbekkie
Oh my, Beugelbekkie was een regelrechte rage toen wij nog jong waren! We verslonden afleveringen van Beugelbekkie. Sharon Spitz was het hoofdpersonage van deze serie en was vreselijk verliefd op de knappe Aron. Ze had – natuurlijk – een beugel die vreselijk onhandig was en aangezien veel kinderen vroeger een beugel hadden, was het heel leuk om jezelf te kunnen associëren met haar.

3. Rocket Power
Altijd als ik Rocket Power keek wilde ik onwijs graag gaan surfen of gaan skateboarden. Die kinderen vonden wij altijd zo cool! Het was altijd zonnig in hun stad en ze hadden vrijwel nooit huiswerk. Ze speelden alleen maar buiten en beleefden avonturen. Een heerlijke serie!

4. Lizzie McGuire
Met de tv-serie Lizzie McGuire is onze liefde voor tv-series ontstaan. En onze liefde voor Hilary Duff. Jup, we keken urenlang naar deze serie en de film is en blijft nog steeds een heerlijke guilty pleasure om zo nu en dan te kijken. Zo jammer dat de serie is gestopt!

5. Powerpuff Girls
De Powerpuff Girls waren niet zo heel vaak te zien op de televisie, maar als het dan op de televisie was konden we urenlang naar de tv staren. Als de aflevering gestopt was, gingen we natuurlijk met vriendinnetjes buiten spelen en ons voordoen als één van de drie Powerpuff Girls. Oh, zo heerlijk!

Welke series keek jij als kind?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Esther februari 1, 2016 at 14:28

  OHMY. Ik hou echt van deze blog, haha. Al deze series keek ik ook! <3 Oh en Sabrina the teenage wich niet te vergeten! 🙂

 • Reply Luna februari 1, 2016 at 15:17

  Ik keek Full House met de familie Tanner. Er zijn nog steeds herhalingen van en binnenkort start Fuller House, een vervolg met de kinderen van toen, die nu volwassen zijn.
  Qua kinderseries volgde ik The Swiss Familie Robinson, Round the Twist en Benjamin Ben (vreselijk als je het terugziet) en elke woensdagmiddag Samson en Gert. Ik ben ook van de Telekids-generatie, elke zaterdagochtend uit bed sluipen voor Carlo en Irene en de mega blubber power race! We hadden dan harde broodjes, waar ik filet american op deed, dat was echt iets van de zaterdagochtend.

 • Reply Noa februari 1, 2016 at 15:59

  Hihi, volgens mij heb ik deze ook allemaal wel eens gezien 😉

 • Reply Eikish februari 1, 2016 at 16:55

  Beugelbekkie en lizzy mcguire zijn echt mn favorieten! En madelief!

 • Reply Judith februari 1, 2016 at 17:46

  Wat een leuk lijstje! Ik keek eigenlijk alles behalve de laatste. Daarnaast ook Samson & Gert, Kabouter Plop en bijv. Het Huis Anubis. Vast nog wel veel meer, maar dit waren vroeger (op verschillende leeftijden) zeker favorieten. 🙂

 • Reply Madelon februari 1, 2016 at 18:55

  Wat een legendarische series hadden we toen. Ik vond Totally Spies ook altijd heel tof, haha.

 • Reply Tamara TS februari 1, 2016 at 19:17

  Wat een leuke lijst. Volgens mij was ik al niet echt klein meer toen dit op tv kwam, ben nu 33, maar ik kan me herinneren dat ik vooral Beugelbekkie toch heel leuk vond. Lizzie McGuire boeide me nooit zo.
  Toen ik klein was keek ik graag naar Teddy Ruxpin, Dungeons en Dragons, Heathcliff, Foofur en Vrouwtje Theelepel. Toen ik net wat ouder was keek ik heel graag naar Are you affraid of the dark, Ready or not, Blossom , Boy meets world, Saved by the Bell en Heartbreak High. Yup, I’m a 80’s & 90’s kid!

 • Reply Naomi februari 2, 2016 at 13:17

  Beugelbekkie en rocket power waren mijn favoriet! Ook keek ik graag pokemon en totally spies!

  x

 • Reply hetboekenik februari 2, 2016 at 13:52

  Oooh de nostalgie. Deze series heb ik ook bijna allemaal gezien. En oh herinner je rugrats nog? 🙂

 • Reply Eveline Fleur februari 6, 2016 at 13:55

  Ohhh jeetje! Ik had het er toevallig laatst met een vriendin over.. ik was echt gek op lizzie mcquir, beugelbekkie, en de powerpuff girls. Ik vind dat Hilary Duff de enige Disney actrice van toen is die niet is ontspoort. Ze is gewoon leuk gebleven!

  Leuuuuuk.

 • Leave a Reply