Apps op je telefoon

TV-series kijken op je telefoon

tv-series kijken op je telefoonDat wij dol zijn op TV-series en films is geen geheim meer, toch? We kunnen ons urenlang vermaken met het bekijken van TV-series en films, maar helaas hebben we daar niet altijd de mogelijkheid toe. Ook kijken we de laatste tijd veel minder naar de televisie. Soms zijn we zo druk dat die televisie dagenlang niet meer aan wordt gezet, maar toch wil je je favoriete programma’s bekijken. Wij hebben daar de oplossing voor!

TV-series kijken op je telefoon

Thuis maken we gebruik van interactieve televisie. Hiermee kun je alles gemakkelijk opnemen. Ideaal! Alleen zijn we de laatste tijd zo vaak buiten de deur en hebben we zoveel te doen dat het soms onmogelijk is om alles te blijven volgen. Als je dan eenmaal thuis bent en toch nog het programma wil terugkijken, kun je niet comfortabel in bed liggen. Zoals we al zeiden hebben we de oplossing daarvoor: Play van KPN! Met Play kun je gemakkelijk op je telefoon of tablet live televisie kijken, programma’s terugkijken tot wel 7 dagen terug en on-demand tv-series en films bekijken. Wij hebben het uitgeprobeerd en vertellen vandaag wat we er van vinden.

Play van KPN

Met Play van KPN kun je gemakkelijk live kijken naar tv-zenders, kun je on-demand series en films bekijken voor €14,99 per maand. Momenteel is er een introductieprijs: €11,99 per maand. Je kunt Play de eerste maand uittesten om te kijken of het iets voor jou is. Wij vinden het in ieder geval ideaal: even wachten op het station op je vertraagde trein? Dan kun je Play bekijken!

tv-series kijken op je telefoon

Live tv kijken met Play van KPN.

Hoe werkt Play van KPN?

Play van KPN is een app die je installeert op je smartphone of tablet, voor Android en iOS. Met Play van KPN kun je live tv-kijken, gemiste programma’s meteen terugkijken en demandkanalen raadplegen. Nu gebeurt dat allemaal nog in SD-kwaliteit, maar Play is een app die constant in ontwikkeling is en HD-programma’s stromen al binnen. Je kunt Programma Gemist van NPO 1, 2 en 3 kijken, maar ook Veronica, SBS 6 en Net 5. Aan één abonnement kun je vijf devices koppelen. Handig, zo kun je op je smartphone kijken, maar ook op je tablet en je vriend of vriendin kan er ook nog gebruik van maken. Met een Chromecast kun je Play op je tv streamen en dat is natuurlijk helemaal een uitkomst. Toch wat fijner om een spannende film of een voetbalwedstrijd op een groot scherm te kijken.

Ook heb je toegang tot on-demand films en series en tot on demand-content van HBO en Comedy Central.

Onze mening

Yara: Vanaf het eerste moment is het voor mij duidelijk dat Play van KPN heel easy werkt. Je kunt gemakkelijk naar live tv kijken, je gemiste programma’s terugkijken, maar natuurlijk ook je opnames bekijken. Het on-demand aanbod vind ik erg scherp. Game of Thrones seizoen 1 t/m 5 staat in het overzicht. Als fan is dit ideaal!

Tedje: Sinds ik Play van KPN heb, heb ik al een heleboel films gekeken via de app op mijn telefoon in bed. Ook heel handig: als er iets op tv is dat je wil zien, maar je hebt geen zin meer om op de bank te blijven zitten, kruip je gewoon in bed en zet je je smartphone of tablet aan. Ik vind het een hele handige manier van tv kijken en als de webversie ook nog eens beschikbaar komt, is het helemaal de perfecte oplossing!

Dit bericht is gesponsord door KPN, dit verandert echter niets aan onze mening.

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.