TV-series

TV series die wij vroeger keken als kind #2

217001-totally-spies-totally-spies

We hebben al eens eerder een artikel gemaakt over series die wij als kind keken. Dat werd zo leuk ontvangen dat we vandaag een vervolg hebben! Als kind waren wij allen gek op de TV series die te zien waren op de kinderkanalen, zoals Nickelodeon. We konden ons uren vermaken met marathons die werden gehouden van onze favoriete TV-series. Vandaag zet ik op een rijtje welke TV-series wij graag kijken. Deze series ken jij ook geheid.

1. Totally Spies

2. Hey Arnold!
In de serie Hey Arnold! volgden we – natuurlijk – de jonge Arnold die bij zijn opa en oma woont in een enorm huurhuis waar allerlei mensen zijn die kindonvriendelijk zijn. Hij maakt de meest gekke avonturen mee met zijn vrienden.

3. Pokémon
Deze serie kan niet ontbreken in onze lijst, toch? We waren verzot aan Pokémon en alles wat erbij kwam kijken. Pokémon voor op de Gameboy, Pokémonkaarten, knuffels. Alles.

4. Hamtaro
Altijd na het zien van de serie Hamtaro wilden we onze eigen hamster hebben omdat ze zo cute waren. Hamtaro ging altijd stiekem op avontuur terwijl zijn baasje niks door had. Hij was verliefd op Bijou en had allerlei toffe vrienden.

5. Jacob Dubbel
Jacob Dubbel moet altijd alles dubbel zeggen en maakte de meest gekke dingen mee. Ik heb echt alle afleveringen van deze serie gekeken, zo leuk vond ik ze.

6. Shin Chan
Shin Chan was een onwijs grove serie – en daardoor is ‘ie ook gestopt – en gaat over de jonge Shin. Hij is maar vijf jaar oud en heeft onwijs veel interesse in vrouwen, dit merk je aan alles. Het was een onwijS grappige serie, ik kon altijd keihard lachen om de afleveringen.

7. The Wild Thornberrys
Hoe leuk waren The Wild Thornberrys? De familie Berenklauw heeft een camper waarmee ze de hele wereld rond reizen. Ik was altijd een beetje jaloers op ze, want ik vond het avontuurlijke leven dat ze hadden zo tof. Eline kan met dieren praten, wat de serie nóg toffer maakt.

8. Bassie & Adriaan
Ook Bassie & Adriaan mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje: dit was mijn all time favourite serie. Ik heb alle films gehad (als videoband, natuurlijk) en heb alle afleveringen gezien. Ik weet nog dat de film van Bassie & Adriaan naar Amerika me heel goed is bijgebleven, deze vond ik zo leuk!

9. Tom & Jerry
Wie kent deze serie nou niet? De kat Tom zat altijd achter de muis Jerry aan, die veel te slim was om gepakt te worden. Hilarische taferelen volgden!

Welke series keek jij als kind?

Previous Post Next Post

15 Comments

 • Reply Esmée februari 26, 2016 at 06:40

  Leuk om weer oude herinneringen op te halen! Ik keek ook totally spies, bassie en Adriaan, piet piraat, de wereld van K3, Nijntje, jella beas, het zandkasteel en nog veel meer dingen

 • Reply Inge de Backer februari 26, 2016 at 08:02

  Winxclub! ?

 • Reply Madelon februari 26, 2016 at 09:30

  Oh geweldige post dit <3
  Wij hadden het er op mijn stage laatst tijdens de lunch over en toen kwamen al deze geweldige series weer naar boven. Ik vind het echt heerlijk! En guilty pleasure: soms kijk ik nog wel eens Bassie & Adriaan, haha.

 • Reply Marcia februari 26, 2016 at 10:02

  Super leuk dit artikel, de meeste zijn wel herkenbaar! Verder keek ik ook graag As Told By Ginger, Beugelbekkie en Rocket Power 😀

 • Reply Judith februari 26, 2016 at 10:52

  Wat leuk om weer eens terug te zien! Ik was zeker ook fan van Totally Spies, Bassie en Adriaan, Ernst Bobbie en de rest, As told by Ginger, Beugelbekkie en Rocket Power. 🙂

 • Reply Maria februari 26, 2016 at 11:49

  Heel erg leuk artikel! Vroeger keek ik altijd Totally spies en Pokemon! ^^

 • Reply zwartraafje februari 26, 2016 at 12:09

  Ik keek als kind vooral naar Zoetekoek (later werd dat Samson), Mik Mak en Mon, Postbus X, Merlina, Kulderzipken, Liegebeest, De draaimolen, Dag Sinterklaas, …

 • Reply Tamara TS februari 26, 2016 at 13:45

  Ik ben net wat ouder denk ik (33). Ik heb later wel the wild Thornberry’s gekeken en vond het toen ook leuk. Ik keek als kind naar Merlina, Postbus X, Bassie & Adriaan, He-man, Spiderman and his Amazing friends, Heathcliff, de Troetelbeertjes, de Gummiberen, Foofur, Dungeons and Dragons, Tom & Jerry, Inspector Gadget, Natalie, de familie Robinson, de familie Sanders is anders, de Loonytoons, en een van mijn echte favorieten, de “echte Ghostbusters” met de aap, Filmnation’s Ghostbusters. Ow enne.. Teddy Ruxpin natuurlijk!

 • Reply Naomi februari 26, 2016 at 13:53

  Ik was vooral gek op totally spies en pokémon vond ik ook heel leuk.

  x

 • Reply Jolien februari 26, 2016 at 19:00

  Ooh hihi zoveel jeugdsentiment! 😀

 • Reply Story addict februari 26, 2016 at 20:19

  Good old times! Vroeger keek ik ook Boes Boes, Dommel, Bobbies World en De Snorkels 😀

 • Reply hetboekenik februari 27, 2016 at 13:53

  Oooh totally spies. Ik was er echt dol op

 • Reply Esther februari 27, 2016 at 17:30

  Haha geweldig, Ik keek deze ook allemaal! 🙂

 • Reply Sabine maart 1, 2016 at 18:31

  Jaaa Toatlly Spies en Bassie en Adriaan!!! 😀

 • Reply nicky mei 4, 2017 at 20:35

  Bij al deze series had ik een ‘Oh-ja’ moment. Een aantal was ik alweer vergeten 🙂

 • Leave a Reply