TV-series

TV series die wij vroeger keken als kind #2

217001-totally-spies-totally-spies

We hebben al eens eerder een artikel gemaakt over series die wij als kind keken. Dat werd zo leuk ontvangen dat we vandaag een vervolg hebben! Als kind waren wij allen gek op de TV series die te zien waren op de kinderkanalen, zoals Nickelodeon. We konden ons uren vermaken met marathons die werden gehouden van onze favoriete TV-series. Vandaag zet ik op een rijtje welke TV-series wij graag kijken. Deze series ken jij ook geheid.

1. Totally Spies

2. Hey Arnold!
In de serie Hey Arnold! volgden we – natuurlijk – de jonge Arnold die bij zijn opa en oma woont in een enorm huurhuis waar allerlei mensen zijn die kindonvriendelijk zijn. Hij maakt de meest gekke avonturen mee met zijn vrienden.

3. Pokémon
Deze serie kan niet ontbreken in onze lijst, toch? We waren verzot aan Pokémon en alles wat erbij kwam kijken. Pokémon voor op de Gameboy, Pokémonkaarten, knuffels. Alles.

4. Hamtaro
Altijd na het zien van de serie Hamtaro wilden we onze eigen hamster hebben omdat ze zo cute waren. Hamtaro ging altijd stiekem op avontuur terwijl zijn baasje niks door had. Hij was verliefd op Bijou en had allerlei toffe vrienden.

5. Jacob Dubbel
Jacob Dubbel moet altijd alles dubbel zeggen en maakte de meest gekke dingen mee. Ik heb echt alle afleveringen van deze serie gekeken, zo leuk vond ik ze.

6. Shin Chan
Shin Chan was een onwijs grove serie – en daardoor is ‘ie ook gestopt – en gaat over de jonge Shin. Hij is maar vijf jaar oud en heeft onwijs veel interesse in vrouwen, dit merk je aan alles. Het was een onwijS grappige serie, ik kon altijd keihard lachen om de afleveringen.

7. The Wild Thornberrys
Hoe leuk waren The Wild Thornberrys? De familie Berenklauw heeft een camper waarmee ze de hele wereld rond reizen. Ik was altijd een beetje jaloers op ze, want ik vond het avontuurlijke leven dat ze hadden zo tof. Eline kan met dieren praten, wat de serie nóg toffer maakt.

8. Bassie & Adriaan
Ook Bassie & Adriaan mag absoluut niet ontbreken in dit lijstje: dit was mijn all time favourite serie. Ik heb alle films gehad (als videoband, natuurlijk) en heb alle afleveringen gezien. Ik weet nog dat de film van Bassie & Adriaan naar Amerika me heel goed is bijgebleven, deze vond ik zo leuk!

9. Tom & Jerry
Wie kent deze serie nou niet? De kat Tom zat altijd achter de muis Jerry aan, die veel te slim was om gepakt te worden. Hilarische taferelen volgden!

Welke series keek jij als kind?

15 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.