TV-series

TV-series die nooit zullen vervelen

sex_and_the_city-movie

Dat wij grote liefhebbers van TV-series zijn, is geen geheim. Confession: iets dat wij stiekem heel vaak doen is het opnieuw kijken van een TV-serie. Sommige series zullen nooit vervelen! Yara zette vijf series op een rijtje die haar nooit vervelen. Bij sommige serie kon ik geen trailer vinden, vandaar dat er een clip staat van het eerste seizoen.

1. Sex and the City
Het maakt niet uit dat de serie allang ten einde is, en dat er zelfs nog twee films zijn uitgebracht. Sex and the City zal nooit vervelen! Aidan, Big en alle andere lovers van Carrie… Het blijft leuk om haar zo te zien stuntelen op het gebied van daten. En alle merken natuurlijk die aan bod komt. Een heerlijke serie waar je helemaal niet over na hoeft te denken.

2. Gossip Girl
Ook deze serie is allang afgelopen, en we weten ook allemaal wie Gossip Girl is… En we wéten ook hoe het eindigt but we LOVE Gossip Girl! Tedje heeft de serie al meerdere keren helemaal gezien, en ook ik ben een liefhebber van het opnieuw kijken van de serie.

3. Friends
Friends is dé sitcom die voor mijn gevoel al duizend keer op televisie is geweest. Hij blijft herhaald worden op TV, en toch blijft elke aflevering weer hilarisch. Of je hem nou tien keer hebt gezien, of niet.

4. Big Bang Theory
Big Bang Theory is gelukkig nog steeds bezig, en wordt ook nog steeds massaal herhaald op de televisie. De afleveringen blijven grappig, Sheldon blijft even hilarisch en de romance tussen Penny en Leonard blijft geweldig.

5. Charmed
Charmed was altijd een onwijs spannende serie die ik samen met mijn moeder volgde. Ik weet nog goed dat we destijds elke avond voor de buis zaten te kijken naar de afleveringen op televisie, prachtig vond ik het. Stiekem mis ik deze serie nog wel heel erg. Als de afleveringen uit worden gezonden kijk ik er met veel liefde naar!

Welke TV-serie verveelt jou nooit? 

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.