TV-series

TV-series die nooit zullen vervelen

sex_and_the_city-movie

Dat wij grote liefhebbers van TV-series zijn, is geen geheim. Confession: iets dat wij stiekem heel vaak doen is het opnieuw kijken van een TV-serie. Sommige series zullen nooit vervelen! Yara zette vijf series op een rijtje die haar nooit vervelen. Bij sommige serie kon ik geen trailer vinden, vandaar dat er een clip staat van het eerste seizoen.

1. Sex and the City
Het maakt niet uit dat de serie allang ten einde is, en dat er zelfs nog twee films zijn uitgebracht. Sex and the City zal nooit vervelen! Aidan, Big en alle andere lovers van Carrie… Het blijft leuk om haar zo te zien stuntelen op het gebied van daten. En alle merken natuurlijk die aan bod komt. Een heerlijke serie waar je helemaal niet over na hoeft te denken.

2. Gossip Girl
Ook deze serie is allang afgelopen, en we weten ook allemaal wie Gossip Girl is… En we wéten ook hoe het eindigt but we LOVE Gossip Girl! Tedje heeft de serie al meerdere keren helemaal gezien, en ook ik ben een liefhebber van het opnieuw kijken van de serie.

3. Friends
Friends is dé sitcom die voor mijn gevoel al duizend keer op televisie is geweest. Hij blijft herhaald worden op TV, en toch blijft elke aflevering weer hilarisch. Of je hem nou tien keer hebt gezien, of niet.

4. Big Bang Theory
Big Bang Theory is gelukkig nog steeds bezig, en wordt ook nog steeds massaal herhaald op de televisie. De afleveringen blijven grappig, Sheldon blijft even hilarisch en de romance tussen Penny en Leonard blijft geweldig.

5. Charmed
Charmed was altijd een onwijs spannende serie die ik samen met mijn moeder volgde. Ik weet nog goed dat we destijds elke avond voor de buis zaten te kijken naar de afleveringen op televisie, prachtig vond ik het. Stiekem mis ik deze serie nog wel heel erg. Als de afleveringen uit worden gezonden kijk ik er met veel liefde naar!

Welke TV-serie verveelt jou nooit? 

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale juni 22, 2015 at 09:01

  Gossip Girl en Friends zijn echt geweldig <3

 • Reply Els juni 22, 2015 at 09:27

  Ik vind gossip girl ook geweldig, maar how i met your mother is ook super!

 • Reply beautifulday4makeup juni 22, 2015 at 11:16

  Ik vind het zo jammer dat Charmed afgelopen is. Moest je weten hoe vaak ik deze al opnieuw keek…

 • Reply Madelon juni 22, 2015 at 11:41

  Ik heb heeeeel lang Gossip Girl gevolgd, maar op een gegeven moment ging hij mij toch wel vervelen, haha. Iedere keer hetzelfde gezeik en dezelfde mensen die om elkaar heen bleven draaien. Ik was er helemaal klaar mee, haha.

 • Reply Esther juni 22, 2015 at 12:39

  Charmed. <3 dat was echt een geweldige serie inderdaad!

 • Reply Shaz juni 22, 2015 at 12:43

  The Big Bang Theory, Friends en Buffy The Vampire Slayer gaan mij nooit vervelen.

 • Reply Tamara juni 22, 2015 at 12:58

  Helemaal mee eens! Voor bij geldt How I met your mother ook!

 • Reply Renée juni 22, 2015 at 16:29

  Gossip Girl helemaal! Ik heb de serie nu drie keer gekeken, maar kan niet wachten tot ik in de vakantie weer tijd heb om er nog een keer aan te beginnen. Heerlijk gewoon.

 • Reply Susan juni 22, 2015 at 16:48

  The Big Bang, Friends en Pretty Little Liars <3

 • Reply Jessica juni 22, 2015 at 22:15

  Gossip Girl, The Big Bang Theory en Charmed vond ik ook altijd erg leuk en heb sommige afleveringen ook wel dubbel gezien al.

  Van vroeger vond ik Buffy the Vampire Slayer geweldig, in het heden kan ik Teen Wolf wel heel vaak opnieuw bekijken 😀

 • Reply Hanne juni 24, 2015 at 22:00

  Charmed was inderdaad een prachtige serie, ik heb vandaag zelfs nog van een aflevering op tv kunnen genieten. Het is toch altijd jammer dat series eindigen, al moeten ze natuurlijk ooit eens aan hun einde komen.

 • Reply Simone juni 28, 2015 at 17:33

  Alle bovenstaande series zijn stuk voor stuk heerlijk om te kijken. Ik heb nog nooit een serie meer als 1x gekeken, maar dat komt omdat er teveel nieuwe series uitkomen die ik graag wil zien. Er is te weinig tijd in 1 leven om ze allemaal te zien. Jammer genoeg! 🙂

 • Leave a Reply