shadowhunters
TV-series

TV-serie: Shadowhunters

De serie mag dan nog niet eens begonnen zijn met het filmen, laat staan uitzenden, maar toch wil ik het op onze blog hebben over de nieuwe TV-serie Shadowhunters. Shadowhunters is gebaseerd op de boekenreeks van Cassandra Clare, ofwel The Mortal Instruments (Kronieken van de onderwereld). De meeste fans van de boekenreeks zijn onwijs benieuwd naar de TV-serie. Zal de cast goed zijn? Zullen de verhalen goed uitgewerkt worden?

In 2013 kwam de film The Mortal Instruments: City of Bones uit. Heel de boeken- en filmwereld was in rep en roer, want dit moest en zou een fantastische film worden. Zeker omdat de boeken zo ontiegelijk vaak verkocht waren (35 miljoen exemplaren wereldwijd!), en vertaald waren in verschillende talen. Helaas bleef het bij die ene film die gemiddeld een 6 scoorde op IMDb. Voor veel fans was deze film een teleurstellingen.

Shadowhunters is al vrij actief op sociale media. Op instagram plaatsen ze vaak foto’s en op Facebook kondigen ze aan wie de acteurs zijn die gecast zijn voor verschillende rollen. Op 25 mei, dit jaar, gaat het filmen eindelijk van start. Shadowhunters zal een TV-serie worden, met een compleet nieuwe cast. Verwacht wordt dat de serie wordt uitgezonden in 2016 op de Amerikaanse televisie. ABC family heeft op dit moment 1 seizoen besteld bij de makers, met 13 afleveringen. Tot nu toe ziet de cast er veelbelovend uit. Het is voor mij wel raar om andere personages te zien, zeker nadat ik de film heb gezien. Desondanks ben ik erg benieuwd naar de TV-serie, en ik ga hem dan ook zeker volgen. Het kan niet gauw genoeg 2016 zijn, ik kan niet wachten tot hij op Netflix staat.

Mocht je benieuwd zijn naar de updates rondom Shadowhunters, dan kun je de serie volgen op Instagram of op Facebook. Hier kondigen zij vaak dingen aan, zoals nieuwe castmembers. Hopelijk komt de trailer gauw uit.

Ben jij net zo benieuwd naar de serie als ik ben? Of ga je hem niet kijken?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Emmy mei 14, 2015 at 08:16

  Ik ben echt heel benieuwd.. ik vind alleen Luke zo niet passen bij het beeld wat ik in mijn hoofd heb.

 • Reply Madelon mei 14, 2015 at 09:05

  Ik ben ook echt benieuwd! Ik heb dan weliswaar de boeken niet gelezen, maar ik heb destijds de film gezien en toen had ik al zoiets: dit is een verhaal naar mijn hart.

 • Reply Femke mei 14, 2015 at 10:54

  Ik vind de casting niet helemaal goed passen bij de personen… Ik ben erg fan van de serie (boeken) en ik hoop dat ze de boeken in de serie (tv) niet helemaal uit elkaar gaan trekken. Ik weet niet wat ik ervan moet verwachten maar ik ga denk ik wel een kans wagen, als het leuk is ga ik zeker door kijken!

  (ik vind de casting van de film even beter bij de personen passen, ook niet precies, maar dat kan bijna niet 😛 )

 • Reply beautifulday4makeup mei 14, 2015 at 11:09

  Ik kijk er ook al verlangend naar uit

 • Reply Daphne mei 14, 2015 at 12:19

  Ik vond de film echt waardeloos, maar ben op zich wel benieuwd naar de serie! Het verhaal heeft zeker weten potentie!

 • Reply Esther mei 15, 2015 at 10:46

  Ik ben er ook heel benieuwd naar!

 • Reply Daniëlle mei 15, 2015 at 13:42

  Ik ga het zeker kijken, ik ben heel erg benieuwd!

 • Reply Renée mei 20, 2015 at 16:40

  Ik ben echt heel benieuwd! Ik vind de nieuwe cast best leuk, al blijf ik het probleem hebben die van de vorige film nog altijd voor me te zien.

 • Leave a Reply