Films, TV-series

Tv nieuwtjes!

Tv nieuws! Laatste tijd zie ik weer een paar interessante dingen voorbij komen, die zeker de moeite waard zijn om te delen! Naamsverandering, nieuw seizoen en Marvel nieuws!

sdg

Fan van de serie Glee? Waarschijnlijk moet je dan binnenkort wennen aan een nieuwe naam. De titel van de serie is aangeklaagd door een Britse club. Het bedrijf dat de serie heeft aangeklaagd registreerde in 1999 de naam The Glee Club voor comedy cafés. De rechter moet nog uitspraak doen, mocht Het bedrijf Comic Enterprises gelijk krijgen, zal Glee zijn naam moeten veranderen. Waarom Glee nú pas wordt aangeklaagd is ons niet helemaal duidelijk. Wie weet loopt de zaak al wat langer en komt het nieuws er nu pas uit…

sdg

Homeland keert terug met een seizoen 4! Na seizoen 3 moesten de makers met een grote verandering komen. Het nieuwe seizoen zal een sprong van zes maanden in de tijd maken. Carrie, het personage van Claire Danes, zou gepromoveerd zijn tot chef van de CIA in Istanboel. Kijk hier de trailer van het nieuwe seizoen!
Aflevering 1 van seizoen 4 is vanaf 5 oktober te zien.

sdg

Marvel fans opgelet!!! Marvel komt met vijf (!!) nieuwe films. Om welke films het gaat willen ze nog niet bekendmaken, wel maken ze data alvast bekend. Hmm, aparte volgorde van films.
Voordat deze films uitkomen, komen er overigens nóg vier films uit. Je hoeft je als Marvel-fan dus voorlopig niet te ververlen.
De “mystery” films komen uit 28 juli en 3 november in 2017 en 6 juli en 2 november 2018 en 3 mei 2019.
Nog een aantal jaartjes wachten dus… Wie weet horen we binnenkort meer over om wat voor soort films het zullen gaan!

Heb jij zelf ook nog nieuwtjes gezien afgelopen tijd?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Karlijn juli 20, 2014 at 16:29

  Ben benieuwd naar de nieuwe films van Marvel, ze hebben nog genoeg superhelden die een eigen film kunnen krijgen 🙂

 • Reply Edrienne juli 20, 2014 at 21:40

  Zou toch wat zijn als Glee voor het allerlaatste seizoen nog de naam moet veranderen.. Vooral omdat ‘t Glee heet en niet The Glee Club.

 • Reply Elsbeth juli 21, 2014 at 14:25

  Whoooooa nog een seizoen Homeland? Ik dacht eigenlijk dat het klaar was… na de dramatische afloop van 3….

 • Reply Laura juli 23, 2014 at 09:07

  Raar dat ze nu pas Glee aanklagen! Ik kijk de serie niet meer sinds die niet meer wordt uitgezonden maar het zou toch wel jammer zijn als ze naam moeten veranderen! En een nieuw seizoen van Homeland is altijd goed:)

 • Leave a Reply