Boeken

Cover reveal: Truth or Dance van Chinouk Thijssen!

Truth or Dance

Al enige tijd weten we dat Young Adult auteur Chinouk Thijssen bezig is met een trilogie. Laatst maakte ze bekend wat de titel zou worden van dit boek, Truth or Dance, en niet veel later stuurde ze ons het omslag toe dat we je graag willen laten zien en er kort wat meer over vertellen!

Chinouk had al enorm lang het idee om een boek te schrijven over dansen, omdat ze zelf jarenlang aan ballet heeft gedaan. Zelfs vóór Blindelings verscheen (Chinouk haar debuut) wist ze: dit wil ik doen. Maar met het verschijnen van de film Black Swan stelde ze het continu uit. Toch bleef het continu in haar hoofd spoken en nu heeft ze, na al die jaren, gelukkig besloten om toch met dit idee verder te gaan. Een thriller over dansen, wij zijn benieuwd!

In het najaar van 2018 zal het eerste boek van de trilogie verschijnen. Wederom zal Chinouk een Young Adult thriller schrijven, iets wat wij heel leuk vinden. Iedere keer weer weet ze ons te boeien met haar enorm spannende verhalen die lekker zijn geschreven. Tevens zijn we echt dol op series en daarom zijn we extra benieuwd naar dit boek!

Reserveer hier alvast jouw exemplaar van Truth or Dance, geschreven door Chinouk Thijssen.

Ben je benieuwd naar de andere boeken die geschreven zijn door Chinouk? Kijk dan vooral hier eens, we hebben al haar boeken gerecenseerd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.