tot aan de zon en terug
Boeken,  Chicklit,  Roman

Tot aan de zon en terug – Jill Mansell

Een nieuwe zomer en dat betekent: een nieuw zomerboek van Jill Mansell! Dit jaar brengt ze ‘Tot aan de zon en terug’ uit, een heerlijk leesboek om mee te nemen op vakantie! Lees de recensie van Tot aan de zon en terug van Jill Mansell hier.

Waar gaat Tot aan de zon en terug over?

Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. Maar Shay vertrok destijds met de noorderzon en nu is Didi eindelijk gelukkig. Het verleden gaat haar leven niet overhoophalen, o nee. Zij is bovendien niet de enige die lang weggestopte emoties boven voelt komen. Shays vertrek ging gepaard met een schandaal en dat steekt opnieuw de kop op. Lang verborgen geheimen komen aan het licht.

Voordat je aan Tot aan de zon en terug begint, weet je het eigenlijk al: met een boek van Jill Mansell zit je altijd goed. Extra leuk aan de eerste druk van Tot aan de zon en terug: het boek bevat roze pagina’s! Dat had ik nog nooit eerder gezien! In dit boek van Jill Mansell volg je Didi, die een hotel runt in het pittoreske Elliswood. Didi is verloofd met Aaron die in Londen werkt. Ze zien elkaar dus niet zo veel. Didi schrikt zich rot als ze na 13 jaar haar jeugdliefde Shay weer ziet in het hotel. Shay komt terug naar zijn geboortedorp om te zorgen voor zijn zieke vader, Red. Net als in alle boeken van Jill Mansell lopen er meerder verhaallijnen door elkaar heen. Je leest dus over Didi en Shay, maar Red en de moeder van Didi (Maura) hebben ook een rol.

In het begin van de boeken van Jill Mansell moet je altijd even alert zijn: wie is wie en hoe verhouden de personages zich tot elkaar? Wees niet bang, het is niet té ingewikkeld dat je steeds moet terugbladeren om te weten wie wie is. Ik vind het altijd voor een fijne afwisseling en een leuke dynamiek zorgen.  Ik hou ervan!

‘Met een boek van Jill Mansell zit je altijd goed’

Soms is er aan het eind van een boek van Jill Mansell een behoorlijke plottwist. Die bleef bij Tot aan de zon en terug uit, maar dat betekent niet dat dit boek niet leuk is. Tot aan de zon en terug is een heerlijk feelgood boek dat je niet wil wegleggen. Wat mij betreft hét zomerboek van 2021!

Heb jij Tot aan de zon en terug al gelezen? Bestel hem hier op Bol.com! 
Bekijk hier alle boeken van Jill Mansell 

tot aan de zon en terug

Titel: Tot aan de zon en terug
Auteur: Jill Mansell
Verschenen: april 2021
Pagina’s: 354
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff

bol-button

Rating: 4/5

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.