TV-series

Top 5 series om met je beste vriend(in) te kijken


Binge watchen, we vinden het allemaal heerlijk! Maar wat is er nou gezelliger dan samen binge watchen? Met je beste vriend(in) bijvoorbeeld! Vandaag zet ik een aantal series voor jullie op een rijtje die jullie samen kunnen kijken.

1. Friends

Ja hoor, de titel zegt het al! Deze serie is echt perfect om met je vriend(in) te kijken. Fijne, korte afleveringen, humor en NYC! Do we need to say more?

2. Modern Family

Ook al zo’n toffe serie vol met humor. Ik zelf ben dol op Modern Family, één van de weinige Amerikaanse producties waar ik echt hardop om kan lachen. Verstand op nul, popcorn erbij en jullie kunnen er de hele avond tegenaan.

3. 2 broke girls

Deze serie is alweer wat ouders maar ik kan me nog zo goed herinneren wanneer deze op tv was. Ik keek iedere week de nieuwe afleveringen op Net 5 samen met mijn moeder. Ook deze serie is super grappig en geeft je een goed gevoel!

4. Gossip Girl

Mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. De all time binge watch serie voor vrouwen. Want samen met je bestie kun je natuurlijk het beste weg zwijmelen bij Chuck, Nate en Dan. Zucht.

5. Sex and the City

Al heb ik dit persoonlijk nooit gevolgd, het is blijkbaar wel een super leuke vrouwenserie! Daarom zet ik deze ook mooi in dit rijtje erbij. En als je niet genoeg krijgt van de serie, kun je ook nog altijd de films kijken!

Welke serie kijk jij het liefste met je vriend(in)?

3 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.