To Read List van Danique - Adorable Books
Overig, Tips

To Read List van Danique

O jongens. Iedere dag komen er weer nieuwe boeken op mijn to-read-list. Er lijkt soms geen einde te komen aan deze lijst en dan weer kom ik boeken tegen die ik graag nog eens op een dag wil lezen. Vandaag laat ik jullie zien welke boeken bovenaan mijn to-read-list staan!

Sky, de hoofdpersoon in Sterrenhemel, weet een paar dingen heel zeker. Punt 1: ze huilt niet. Nooit. Punt 2: de echte wereld bestaat niet uit happy endings. Punt 3: halsoverkop verliefd worden is aan haar niet besteed. Totdat ze Dean Holder ontmoet, die honderdduizend gevoelens in haar losmaakt. Moet ze haar levensregels herschrijven?

Sterrenhemel – Colleen Hoover
Dit boek ligt al op mijn nachtkastje, klaar om gelezen te worden. Ik heb hier veel goede dingen over gehoord, dus ik ben hier mega benieuwd naar!

Nu ze Zeke, de jongen op wie ze verliefd is, heeft moeten achterlaten in Eden, heeft Allie nog maar één doel voor ogen: haar maker, Kanin, redden uit de klauwen van de psychopatische vampier Sarren. En ze voelt dat ze niet veel tijd meer heeft. Het spoor leidt haar naar haar geboorteplaats, de plek waar het allemaal begonnen is. Als ze daar aankomt, blijkt Sarren met het dodelijke roodlongvirus te hebben geëxperimenteerd, waardoor nu niet alleen mensen maar ook vampiers groot gevaar lopen…
Wanneer zelfs de eeuwigheid niet voor altijd lijkt te zijn, komt Allie voor een hartverscheurende keuze te staan…

Bloedband – Julie Kagawa
Ik heb natuurlijk deel 1 uit de Blood of Eden serie gelezen, Onsterfelijk. Dit boek vond ik zo spannend en origineel dat ik niet kan wachten tot deel 2! Ook deze ligt al helemaal klaar om gelezen te worden.

Celaena wordt voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. Een voor een worden de deelnemers van het toernooi echter op gruwelijke wijze vermoord en al snel vecht Celaena niet alleen voor haar vrijheid, maar ook voor haar leven.

De Glazen Troon – Sarah J. Maas
O, ooo, toen ik deze samenvatting las was ik al helemaal om. Hoe ontzettend tof klinkt dit boek? Ik heb hem nog niet in mijn bezit, maar lezen ga ik hem zeker!

En zo heb ik nog een heleboel andere boeken op mijn to-read-list staan! Maar deze staan zeker bovenaan. Welk boek staat bij jou bovenaan?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Daan juli 26, 2014 at 12:20

    Ik heb Throne of Glass in het Engels, maar naar mijn idee is hij echt geweldig. Ben nog niet ver, maar hij leest echt super. 🙂

  • Reply Annabel juli 28, 2014 at 10:16

    De glazen troon ben ik nu aan het lezen, maar dan in het Engels. Ik vind het tot nu toe een erg mooi boek. En wat betreft die to read list, die groeit hier ook elke dag haha

  • Reply Sabrina augustus 2, 2014 at 11:06

    De glazen troon kende ik niet. Maar als ik dat zo lees lijkt dat me echt een heel vet boek! Ik doe met je mee Danique!

  • Leave a Reply