Tip: Trakt.tv - Adorable Books
Tips

Tip: Trakt.tv

We kennen natuurlijk allemaal de site Goodreads, een site waarop je kan bijhouden welke boeken je gelezen hebt en welke je nog wil gaan lezen. Nou kwam ik er laatst achter dat er zoiets ook is voor tv-series en films! Ideaal! Op www.trakt.tv kun je bijhouden welke series kijkt en bij welke aflevering je dan bent. Zo vergeet je nooit meer bij welke aflevering je nou eigenlijk was gebleven. Hetzelfde geldt voor films, je kunt ze gewoon markeren als ‘gezien’ en anders kun je ze op je ‘wachtlist’ zetten als je ze nog wil kijken.
cax.png
Ik was al een tijdje op zoek naar een handige manier om bij te houden welke series en films ik had gekeken. Vaak vergat ik waar ik was gebleven bij een serie. Nu kan ik gewoon makkelijk een aflevering afvinken als ik die heb gekeken. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je zoekt de serie op en gaat naar het desbetreffende seizoen. Dan zie je steeds de aflevering die je nog niet hebt gezien. Als je die hebt aangevinkt als gezien, kun je zo doorklikken naar de volgende, handig!

Ook films bijhouden is super easy! Daar geldt het gewoon dat je ze als ‘Seen’ kunt markeren als je ze hebt gekeken. Heb je ze nog niet gezien, maar wil je dat wel al heel lang? Zet ze dan op je watchlist, zo weet je meteen welke film je kunt kijken als je je verveelt.

Daarnaast kun je ook de afleveringen/films een rating geven. En je kunt andere mensen gaan volgen of daarmee vrienden worden! Super leuk om te zien wat anderen kijken, zo kun je weer ideeën op doen als je niets meer weet om te kijken.

Ik vind deze site echt een aanrader. Ik heb weer veel films ontdekt die ik eigenlijk stiekem al vergeten was. Het is echt een goodreads voor films en series. Ik heb in ieder geval al veel gebruik gemaakt van mijn account. Vind je het nou leuk om vrienden te worden met ons? Voeg ons dan toe!
Danique E
Danique V

Waren jullie al bekend met Trakt.tv?

Previous Post Next Post

3 Comments

  • Reply Joanydvv augustus 9, 2013 at 11:26

    Wat een leuke tip. Ik ga eens een kijkje nemen 🙂

  • Reply Ilse augustus 9, 2013 at 14:41

    Ik dacht eerst: Wat is dat nou weer? En toen bedacht ik me ineens dat m’n nicht hier al eens over verteld heeft. Maar ik kijk niet zoveel tv of zo, dus ik ga er geen lid worden. Ik vind Goodreads dan tóch toffer! =D Wel tof bedacht voor de filmfanaten die zo gek zijn van films of series, zo gek als wij op boeken zijn. =)

  • Reply Kimberly augustus 9, 2013 at 22:01

    GetGlue is een handige app voor meerdere media: boeken, films, series. Helaas kan je hier niet echt bijhouden waar je bent gebleven maar voor series gebruik ik http://www.bierdopje.com (ondertiteling site waar je wel je afleveringen bij kan houden!)

  • Leave a Reply