Netflix

Tip: The Walking Dead op Netflix!

Goed nieuws voor alle fans van The Walking Dead: vandaag is er een heel leuk nieuwtje door Netflix naar buiten gebracht over de populaire TV-serie. Ze hebben namelijk The Walking Dead op Netflix toegevoegd, yes! Wij vertellen je er natuurlijk meer over.

In totaal heeft Netflix alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 8 toegevoegd aan hun collectie! Jammer genoeg staat seizoen 9 er nog niet op, maar ik verwacht stiekem dat dit nog wel zal komen wanneer het seizoen afgelopen is (Op 31 maart 2019). Op het internet las ik dat er nog een tiende seizoen zal komen, wel zonder Andrew Lincoln (Rick Grimes) en Lauren Cohan (Maggie Greene). Wie wel terugkomen is nog onbekend, wel zal Danai Gurira (Michonne) terugkomen in het tiende seizoen! Ik denk dat dit komend jaar nog naar buiten zal worden gebracht.

Wist jij deze 14 dingen over The Walking Dead al?

The Walking Dead op Netflix: waar gaat de serie over?

Sherrif Rick Grimes wordt wakker in een verlaten ziekenhuis. De wereld is verwaarloosd en veranderd in het domein van vleesetende zombies. Rick begint een zoektocht naar zijn vrouw en zoontje. Onderweg komt hij erachter dat er maar weinig mensen aan het zombie-virus zijn ontkomen. Samen met de andere overlevenden probeert hij uit de handen te blijven van de bloeddorstige monsters…

The Walking Dead is een heerlijke serie om te bingen, je kunt dus 8 seizoenen bekijken (zo fijn!) en hopelijk komt seizoen 9 ook nog. Wat zo leuk aan de serie is, is dat veel mensen door de jaren heen heel zichtbaar ouder zijn geworden. Het verhaal gaat door en doordat de hoofdpersonen ouder worden, voelt het ook wel realistisch qua tijdsbestek.

Of Fear the Walking Dead ook op Netflix komt, is nog niet bekend. Deze spin-off serie bevat inmiddels 4 seizoenen en in 2019 zal ook seizoen 5 uit worden gebracht. Dat wordt afwachten!

Ga jij The Walking Dead op Netflix kijken?

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply